Miért kell harcolni a halál ellen? Miért nem lehet elfogadni, hogy ami el fog jönni, az úgyis eljön?
Isten adja meg a megtérés kegyelmét mindannyiunknak.
Sajnos a halál rémisztő és mindenki retteg tőle. Még Jézus is félt.
Isten irgalmazzon nekünk!
„Mint utolsó ellenség töröltetik el a halál.” (1Kor 15,26)
A halál az ellenségeink közé van sorolva.
Az elmúlás nem természetes és az ember lelke harcol, szerintem.
Nem a halál az örök élet, hanem ha hiszünk Jézusban.
Isten az Élet és az élők istene. Nem véletlen van a szívünkben az a hatalmas életösztön. Az élet él és élni akar! Miért ne őriznénk a végsőkig a legdrágább kincsünket, amit Istentől kaptunk? És miért nem adnánk, ha kell, a legdrágább kincsünket Istenért vagy más embertársunkért? Erre csak Isten segítségével vagyunk képesek...
Minden tiszteletem azoké, akik küzdenek mások életéért és a magukért is.
Aki nem becsüli az életét semmire, és szerinte így is úgy is meghalunk, az egy szinte értéktelen dolgot ad az Istennek? Hát nem becsüli az életét, amiért Jézus meghalt?
Csak amit sokra tartunk és mégis odaadunk, az számít igazán ajándéknak.
Nem a kaszás hozza a magváltást! Teljesen hamis ez az állítás!
Isten annyit kér szerintem, hogy higgyük el, hogy élni fogunk a halál-állapot letelte-feltámadást követően. Csak bizalmat kér... apátiát, beletörődést, a küzdelem feladását nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!