Olyan van, hogy valaki hisz Istenben de nem iteli el a
melegeket?
Figyelt kérdés
En akarhany vallasos emberrel talalkoztam, mint azt mondta, hogy Isten heteronak teremtett minden embert, akkor aki hisz benne annak ebben is hinni kell?
Egy hívőnek úgy kell a bűnhőz viszonyulnia mint Istennek,gyűlőlni kell!!márpedig a homoszexualis cselekedet az bűn,akárhogy is közelitjük meg.az embert pedig tisztelni kell,sőt felebarati szeretettel.de ismétlem a homi celekedetet mint minden mas bűnt károsnak kell minősíteni,mert pál apostol (Isten szelleme által)nemcsak a cselekedetet,hanem azokat is "akik az aképpen cselekvőkkel egyetertőkre is itéletet mond,tehat az egyetlen gyògymód a megtérés azaz a bűn elhagyása,ilyen kapcs.ok felszamolasa s minden e bűnböl való meegterest akadalyozó tényezők felszamolasa.kb ez a helyreallas folyamatanak kezdete.
2017. aug. 1. 14:31
32/36 anonim válasza:
Én sok jó keresztény embert ismerek, De ezek utána válaszok után nem csodálom hogy sokan szánalmasan ostoba, középkorban ragadt primitív embereknek tartják őket. Látszik hogy nem ok nélkül.
2017. aug. 1. 15:34
33/36 anonim válasza:
"követ62 takarodjál már a bibliáddal, a homoszexualitás nem bűn és kész, isten meg nem létezik.
Ettől a sok homofób kommentelőtől hányingerem van... azt hiszitek hogy ez választott dolog, pedig fogalmatok sincs hogy mennyi szenvedésen megy keresztül egy meleg az életében..."- De a homoszexualitás BŰN.
2017. aug. 1. 18:39
34/36 követ62 válasza:
Kedves #33.
Nem én döntöttem el, hogy bűn.
Ha nem hiszel Istenben szíved joga.
Isten ezt is tiszteletben tartja. Én is.
Ezt akarod? TEDD!
De tudnond kell MINDEN DÖNTÉSNEK VAN KÖVETKEZMÉNYE!
Fáj megélned a homoszexualitásodat? Higy Istenben Ő erőt ad, hogy elhagyd!
Adj Neki egy esélyt! Hidd el jobb lessz neked!
2017. aug. 1. 19:45
35/36 követ62 válasza:
Ja és NEM VAGYOK homofób. Tény, hogy undorító amit csináltok, viszont rám nincs befolyással.
Ha pedig "üldözési" mániában szenvetsz, az lehet, hogy a lelkiismereted.
2017. aug. 1. 19:50
36/36 anonim válasza:
Két ember GYÖNYÖRŰ szerelme hogy lenne már bűn, és lopással, gyilkolással egyenértékű? Mi olyan fene nagyon bűnös ezen? Ha szeretik egymást, kitartanak egymás mellett, nem cserélgetik a partnereiket, mint más a gatyáját, akkor sokkal szebb, mint a sok családon belüli erőszakban és házasságtörésben élő díszes hetero... Az az ítélkező kommentelő (6-os azt hiszem) ássa el magát! Hiszek Istenben, és imádom a transznemű párom, aki messze az egyik legnagyobb ajándék az életemben! Igaz, mi nem melegek vagyunk, mert ez mégis más, de undorít ez a gonoszsággal fűszerezett tudatlanság, ami árad belőletek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!