Olyan van, hogy valaki hisz Istenben de nem iteli el a melegeket?
Szerintem akiki igazi keresztény az nem ítéli el a melegeket, de senki mást sem.
Viszont amit csinálnak az IGEN.
Mert az nem normális és bizony bizonyított tény, hogy NEM GENETIKAI betegség, hanem szocializálódás.
Tehát fejben dől el.
Isten segítségével MINDEN rosztól amit a Bibliában olvashatunk távol lehet magunkat tartani.
Ha valaki tényleg szabadulni akar csak nyugodtan próbálja ki Istent! Ő biztos, hogy segít.
És igen heterónak teremtette Isten az embert.
Egyszer egy Jajupcsek műsorban volt a melegségről beszélgetés és ott pont egy meleg férfi mondta, hogy Isten nem Ádámot és Bélát teremtett, hanem Ádámot és Évát.
Ez a normális felállás.
Szerintem ezzel úgy lehet együtt élni mint az, az alkoholista aki elhagyta az alkoholt és minden nap győzhet.
Feltéve, ha nem akar teljesen tovább lépni. Mert van ilyenre is példa.
Aki megnősült és szép családja lett. És ezt örömmel éli meg.
"En akarhany vallasos emberrel talalkoztam, mint azt mondta, hogy Isten heteronak teremtett minden embert, akkor aki hisz benne annak ebben is hinni kell?"
Ehhez nem kell túl nagy hit, hogy belássuk, a homoszexualitás rendellenes dolog. Ehhez elég "két csepp ész".
Ahogy Követ írta, a homoszexualitás pszichés betegség.
Sajnos az ateisták megkülönböztetik a melegeket a többi embertől, eszközként használják őket Isten ellen. Mindenki egyetemlegesen bűnös, mindenki üdvözülhet Jézusban való hit által.
Szia
A kérdésedre a válaszom, igen hiszek Istenben, és éppen EZÉRT nem ítélek el senkit semmilyen tettéért, mert nem az én feladatom, Isten az ítélet jogát saját magának tartja fent.
A másik mondatodhoz, kérdésedre. Attól, hogy nem ítélkezem senki fölött, még helyesnek tarthatom, sőt elfogam Isten irányadó mértékét amit a "melegekről", vagy a heterokról mond - de ez nem ítélkezés.
A családom nem, de én ilyen vagyok.
De ez még nem tesz engem "kevésbé kereszténnyé"
"Ha mindent isten teremtett, akkor a homoszexualitást is."
Igen? Nem. A bűn, a betegség az hiány. A jó hiánya.
Ahogyan a sötétség a fény hiánya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!