Miért kellene hinnem istenben?
Isten nem egy mindenható személy aki irányítja a világot, ez egy régi és többszörösen megcáfolt tény, például Einstein által is aki maga is hívő volt.
Aztán rájött hogy az univerzum maga Isten, önmagát irányítja és tökéletesíti. Tehát Istenben létezünk és ugyanúgy magunkat irányítjuk ahogy ő saját magát, hiszen a részei vagyunk.
Hinni nem lehet kényszerből, szóval nem "kell" kérdése.
Én nem vagyok keresztény, de mondjuk ha létezik Isten és te nem fogadod el őt, akkor pokolra kerülsz, az meg kellőképpen előnytelen dolog, hogy inkább megérje hinni benne, nem?
Miért KELL?
Miért ne KÉNE?
Abban hiszel, amiben csak akarsz!
Még azt is hiheted, hogy akik hiszik Istent, kényszerből teszik...
A hited te választod meg, persze sokat nyom a latban, hogy volt-e és milyen volt nevelésed.
.
Miből gondolod, ha hiszel Istenben, akkor kereszténynek kell lenned?
Itt már páran el mondták hinni nem "kell". Isten szabad akaratot aott minden teremtményének. Tehát donthetsz úgy, hogy hiszel, de úgy is, hogy nem.
Szerintem viszont hasznos és fontos.
Es, ha már úgy döntesz, hogy hiszel azt is el kéne dönteni kiben. Magam részéről a Biblia Istenét javaslom, mert EGYEDÜL Ő LÉTEZIK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!