Lehet szeretni Isten törvényét? Ha nem, melyiket nem?
Keresztény,tehát Krisztus követője vagyok.
Egyébként,egy amerikai református közösség lelkésze.
Célom pedig megtudni,hogy mások hogyan viszonyulnak az Ígéhez,mely testté lett,és köztünk lakott.
10,11.Hsz!
Neked,csak a szombat,és a disznóhús Isten törvénye?
"Egyébként,egy amerikai református közösség lelkésze. "
Érzetem, hogy presbiter vagy, a kissé parancsoló stílusból. Ne feledd, nekünk nem vagy a felettesünk! A presbiter nem főnök, hanem példamutató az alázatban, szelídségben, szolgálatban.
1 Péter 5. fejezet
"Neked,csak a szombat,és a disznóhús Isten törvénye?"
Próbáld elolvasni a teljes válaszom. Az adventista szó mire enged következtetni? Vajon ezeket tartom csak Isten törvényének, vagy más okból kérdeztem. A 4 éves lányom már rájött:) Ajánlom figyelmedbe a 4. válaszomat is.
Kötekedni akarsz? Furcsa persbiter vagy...
"Jézus,-szerinted-hogyan viszonyult a Mózes 5 könyvében leírt törvényhez?Szerette,megvetette,eltörölte,megtartotta!"
Á, törvénykező vagy! Minden jót kívánok! A válaszokat megtalálod a Bibliában. Isten áldjon gazdagon
15.Hsz!
Nem vagyok presbiter.A gyülekezetem lelkésze vagyok.
Mint már írtam,én Krisztus követője vagyok,
s így érdekel az is,hogy a testté lett Íge,hogyan viszonyult Atyja ihletett szavához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!