Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi lesz velünk ha nem fogadjuk...

Mi lesz velünk ha nem fogadjuk el Jézusnak értünk hozott Megváltás áldozatát?

Figyelt kérdés

Engedjétek meg hogy el mondjam nem az én véleményemet hanem a Biblia Igazságát vagyis Istennek hozzánk intézet szavát ami a Bibliában található! Utána mindenki el mondhatja saját véleményét örömmel válaszolok az üzenetekre!

Tudom sok embert foglalkoztat az igazság.

Mi vár ránk a földi életünk vége után: a halál csak!!!

Keleti vallások tanulmányozásával is foglalkozhatunk meditációval is bármivel foglalkozhatunk nem jutunk el az örök életre ha nem fogadjuk el a Megváltót semmit sem ér az életünk. Nincs reinkarnáció! Miképpen valósulna meg ? Sehogy! Az agyunk szüleménye űzi a bolondságot velünk a halálból senki sem tért vissza.

Isten nélkül is élhetünk Önmagunknak tetszésünk szerint amennyi időnk van még hátra az itt töltött életünk idejéből de végül csak a pusztulásba visz a bűn természete. Isten nélkül nincs élet!!!

Nem kell hinnie Istenben mindenkinek szabad akaratunk van a szó legkomolyabb értelmében bármit meg tehetünk nem leszünk kérdőre vonva mivel mi fogjuk a tetteinknek a következményeit is elhordani. Ha nem akarsz élni Istennek élj Önmagadnak csak akkor nem vár más csak halál természetes módon vagy baleset áldozataként.

Ezért fontos kihangsúlyozni hogy megértsük el kell fogadni aki akarja Önszántából Jézust Megváltójának nem azért hogy Istennek hódoljunk meg sem azért hogy imádjuk Őt! Hanem pusztán azért hogy élhessünk aki élni akar és nem meg halni. De ha Istent el fogadtuk próbáljunk meg neki tetszően élni nem kell tenni ezért sem többet sem kevesebbet. Igazságosan azért fog más el kárhozni ha nem jut be Isten Országába mert nem hitt Ő benne a Fiúban. Jézus amilyen kin gyötrelmes szenvedést halt miértünk mert Szeret bennünket mert meg óvni akar a haláltól minket és mi úgy állunk ehhez hogy nem is érdekel bennünket figyelembe se vesszük Őt hogy milyen szenvedéseket élhetett át miértünk ezért nem fog örök életet kapni az mert igy állt hozzá a dolgokhoz el utasitoan és nem hálával örömmel köszönttel azért hogy pusztán élhetünk továbbra is hálát adva neki meg köszönve a közben járását amit értünk tett. Amit úgy gondolok ennyit igazán meg érdemelne.

2017. ápr. 30. 17:11
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
100%

Már ott kezdődik a baj, hogy kategórikusan kijelented, ez a "Biblia Igazsága", pedig ez csak a te saját egyéni értelmezésed (vagy egyházad, felekezeted, gyülekezetedé).

Kivéve, ha maga Isten nyilatkoztatta ki személyesen neked.

Csak egy apró kérdést tennék fel, mit mondasz annak a szegény bantu négernek, aki soha életében nem hallott Jézusról, vagy mit mondasz azoknak a Krisztus előtt elhunytaknak, akik szintén nem hallhattak Őróla.

Szóval lehet ilyen kategorikus, tévedhetetlennek gondolt kijelentéseket tenni, de szerintem ennél sokkal árnyaltabb a kép. Bízzuk Istenre, hogy ki üdvözül, és ne mi emberek próbáljuk kitalálni, hogy ki kárhozik el.

2017. ápr. 30. 18:15
 2/53 A kérdező kommentje:
Természetesen meg adjuk Istennek a Szeretett tiszta szivünkből és nem azért mi Szeretjük Őt hanem mert Isten előbb Szeretett minket
2017. ápr. 30. 18:32
 3/53 A kérdező kommentje:

Tisztelt első válaszoló: Köszönöm szépen a válaszod. A Biblia Isten szava és a halál meg kerülhetetlen ki kerülhetetlen bárhogy is nézzük Őt természetesen meg kaptam a Szentlélek általi öröm meg tapasztalását.

Csupán azt kell mondani neki hogy A Krisztus értünk közben Isten Fia az Örökkévaló Isten Fia.

Az Ige meg testesült és az Ige Istennél volt és volt az Ige. Aki értünk kereszt halált hallt hogy eltörölje a bűn a halál hatalmát meg szüntesse azt.

Isten a Szeretett mert Ő a Szeretett Istene aki meg könyörül rajtunk és rója fel a bűneinket nem kér cserébe mást csak azt hogy fogadd be az életedbe Őt és ismerd meg Kegyelmét Szeretetét nem vallunk kárt előtte soha sem mert Ő nem harag tartó minduntalan Szeret bennünket és meg segit lelki ismeretünkön keresztül terel minket a jó úton. És a Fia által be mutatta és a Fia is Ön akaratából be mutatta még a saját vérét is ki ontatta minden egyes emberért meg gyalázta magát hogy végül üdvözülj és kárpótoljon mindenért amit e Földön el vesztettél.

2017. ápr. 30. 18:45
 4/53 A kérdező kommentje:
járt szót ki felejtettem elnézéseteket kérem ahol azt irja hogy Krisztus értünk közben járt igy van helyesen
2017. ápr. 30. 18:48
 5/53 A kérdező kommentje:
Nem rója fel egyáltalán a bűneinket.
2017. ápr. 30. 18:49
 6/53 anonim ***** válasza:

Nézd, kicsit más szemszögből:

Az amerikai kontinensre majd 1500 évig nem jutott el "Jézus üzenete", s amikor jött, akkor is véreskezű hódítók hozták.

Szóval, mi történt az ott 1500 évig élőkkel? S akik éppenhogy megrettentek a keresztény vallástól?

S Amerika a világnak csupán egy része...

2017. ápr. 30. 18:55
 7/53 anonim ***** válasza:
54%
Kedves első válaszoló,aki nem tudott Jézusról,az az ember nem is lesz számonkérve,sem elítélve,mert nem tudott Jézus mellett döntést hozni. Nincs olyan ember,aki véletlen kárhozik el,hogy megbotlott és pont a pokolba esett. :)
2017. ápr. 30. 18:59
 8/53 anonim ***** válasza:
De az teljesen igaz,hogy ne mi fürkésszük az embereket,hogy üdvözül-e,vagy nem,ha meg valakiről azt állítod,hogy el fog kárhozni,akkor legalább próbálj meg tenni érte,hogy ne így legyen. Mikor még nem voltam megtérve,az engem kifejezetten idegesített,amikor rámolvasták a fél Jelenések könyvét,hogy hogyan fogok elkárhozni,de az evangéliumot elmondani,hogy döntést hozhassak legalább,az már smafu. :)
2017. ápr. 30. 19:04
 9/53 anonim ***** válasza:
Kedves első Válaszoló, nem igazán tudom elképzelni, hogy nincsen olyan keresztény, aki nem jutna el olyan helyre, ahol tényleg nem hallani Krisztusról. Ha van is (50-50%) ilyen hely, akkor sem aggódnék értük, hiszen a Biblia azt írja, hogy aki nem hallotta, hogy Krisztus mit tett érte, így felősségre sem vonható, Isten olyanért nem fog vádat emelni az az ember ellen aki még csak nem is hallott róla. Ez egyenes út a Mennybe. :)
2017. ápr. 30. 19:11
 10/53 A kérdező kommentje:
Ahogy az utolsó válaszadó mondta Így van az egyenes út a Mennybe. A Szeretet jegyében Írtam Isten ezt üzeni mindannyiunknak. Nem kell félni tőle.
2017. ápr. 30. 19:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!