Isten igazságos egyáltalán?
Kedves Kérdező! 16-os vagyok. Én betartottam, nem feküdtünk le a házasság előtt, és nem bántam meg! Bízik bennem a férjem és tisztel engem, boldog családi életet élünk.
Alkoholt szoktam időnként fogyasztani, de csak mértékkel. Soha nem voltam még részeg, de még csak a közelében sem a részegségnek. Nem dohányzom. Igyekszem úgy élni, ahogy Isten elvárja. A diszkóról nem ír konkrétat a Biblia, de nem vágyom, soha nem is vágytam ilyen helyekre.
Amit tudok neked mondani, hogy rossz oldalról közelíted meg a dolgokat. Isten boldog Isten, és azt szeretné, hogy mi is boldogok legyünk. Ezért adta az iránymutatást, hogy hogyan éljük az életünket. Minden törvénye a mi javunkat szolgálja. Semmi jótól nem foszt meg minket!
" Ettől még nem lesz gyilkos, rabló... ez az amivel ártassz a másiknak. Isten elérte, hogy megutáljam..."
Ezzel nincs vége a sornak. Ártassz a másiknak ha hazudsz, ha rossz színben beszélsz róla, ha haragszol rá, és akkor is ha paráználkodsz. Mert lehet, hogy valakinek a házasság előtt csak egy kis tapasztalatszerzésre kellene valaki a másik meg naivan teljesen komolyan gondolja.
Paráznasággal magának is árt az elkövető mert elveszi az észt. A paráznaság szelleme megtéveszti és félrevezeti az embereket. (Hós 4:12)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!