Isten igazságos egyáltalán?
Ó, nem, nem, nem vagy bűnös! Értem és átérzem a problémádat. Válaszolok, de az idő. Fontos lenne, hogy megértsd, hol csúszol el a banánhéjon.
Csak nézz vissza néhány perc múlva.
Remélem, sikerül elmagyaráznom...
kedves utolsó, nem tudom, melyik felekezethez tartozol, de azért többnyire mindenki egyetért abban, hogy Isten nem gyűlöli még a legnagyobb bűnöst sem, csak a bűnt...
és nem feltétlenül hiszem, hogy a kérdező lelkiállapotán az általad javasolt gondolat segítene!
Kedves Kérdező!
"Kb mindenki mást mond..."
- De nem csak itt, az egész Világon. Kezdjük ott, hogy Istenben a Föld lakosságának sacc/kb 1/3-a hisz csupán:
A maradék (sacc/kb) 5 milliárd (!!!) embernek nincs Isten. Ha van valaki, az egészen más.
Szóval én is idejöttem, mást mondani.
"én meg már bekattanok"
- Nem lehet, hogy éppen a vallási frusztrációid okozzák a pszichikai problémáidat?
Ha jól érzed magad a démonjaiddal akkor csak gyűlöld tovább Őt, de ha szeretnéd, hogy megszabaditson akkor alázatosabban kellene közeledni feléje, hogy könyörületességre ingereld.
Szerintem sebzett a szellemed, és a gondolkodásodba is befészkelte magát néhány társbérlő, de igenis tud rajtad segiteni Jézus, ha akarod és helyesen fordulsz hozzá.
Volt-e az életedben az emberi kapcsolataid terén valami törés? Pl szülökkel, vagy ha voltál házas akkor a házastársaddal?
Tuti, hogy vannak démonok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!