Hiszel a beszélő kígyóban?
Nem.
Az ördög nem bújt a kígyóba,
Sátán mint angyali személy, láthatatlan emberi szemeknek.
Szegény kígyó, aki épen akkor ott tekeredett a fán lett megvádolva, mert azt hitte Éva, hogy a kígyó beszél, mivel mást nem látott ott.
Ha egy csiga csúszkált volna arra, akkor meg Ő lenne a vádlott.
*átmeneti engedélyt kapott
Úgy is írhatnám, hogy átmeneti hatalmat kapott
Hajjaj!
Kedves 1x-es! Ez így igaz! :)
Kedves 2# Living Witness!
Ezt írtad:
"Szegény kígyó, aki épen akkor ott tekeredett a fán lett megvádolva, mert azt hitte Éva, hogy a kígyó beszél, mivel mást nem látott ott. " Ajjaj! ....Elég érdekes,és fura elgondolás ez!
Akkor,hogy is van a bűnbeesés után ez a mondat:
1Mózes3:
14. És monda az Úr Isten a kígyónak: Mivelhogy ezt cselekedted, átkozott légy minden barom és minden mezei vad között; hasadon járj, és port egyél életed minden napjaiban.
Kedves Kérdező!Imakommandós mond helyes választ.De amint olvasgattam nem csak itt! Én pontot adtam az 1-esnek! És szeretném megköszönni a válaszát én is!
Ui: van még "remény".
"Gondolom a sátán a Jób könyvének elejéhez hasonlatosan átmeneti engedélyt kapott, jelen esetben, hogy a kígyót beszélővé tegye."
...és az Agyar Gözgáz Társaság Gézengázai Jogtanácsosa Tiszti pecsétjével ellátott formanyomtatványával kérjük Kígyó urat elfáradni a harmadik ablakhoz, a piros kérvénysablon előzetes normatív kezdőjelentésével együtt kitölteni a beleegyezési kérvény mind elő-, mind pedig utóbiztosítási garantált megbízási többlet kérvényezésével együtt.
Köszönjük türelmét, néhány perc múlva adjuk a további utasítást a következő hivatali teendőre, hogy néhány... év múltán megkapja az engedélyt jelző zöld formanyomtatvány kitöltéséhez szükséges engedély másodpéldányának foganatosítását. Méltányoljuk kígyó urat, ön nélkül nem működne ennyire olajozottan a bürokrácia.
Kedves 8-as
Az általad idézett szavakat Isten Sátánnak intézte, nem az oktalan kígyónak. Ez abból is kitűnik, hogy a későbbi Biblia versek Sátánra mint őskígyóra utalnak.
Jelentése, hogy Sátán aki egy magas rendű angyal, kérub volt, kitaszítottá lesz, vagy is Isten megfosztja a magas állásától, és egyben próféciát is mond jövőt illetően az az égből is menesztve lesz,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!