Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményetek a húrelmélet...

Helyes válasz kérdése:

Mi a véleményetek a húrelméletről, mint az Isteni teremtés lehetséges bizonyítékáról? (Lásd szó általi teremtés).

Figyelt kérdés

2016. nov. 8. 09:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 A kérdező kommentje:

Miért ezoterikus valaki,csak mert nem ért egyet veled?Mint már mondottam nem kenyerem sem a mellébeszélés,sem a hazudozás.Mondtam:Nincs közöm, és nem is lesz ezoteriához.Az hogy azt írtam:hiszem,azt jelenti:"meg vagyok róla győződve,hogy lehetséges"csak mi még nem tudjuk hogyan.Mi ebben az ezotéria könyörgöm.Mond csak?Valaki a régmúltban előre látta azt,hogy az atommag hasadásból energiát nyerünk majd ki?

Ezt a fórumot az ilyen rosszindulatú megjegyzések mérgezik,de örülök annak,hogy vannak érdemi hozzászólások is.Ha becsmérelni akarsz valakit,javaslom menj inkább kocsmába,és indíts három kérdéssel (mi van?)az egyik erőssebb fizikumú személynek.Ő díjjazni fogja ezt neked meglásd.(utóirat:a tudományos történelem szégyenének,vagy kudarcának tartom azt,hogy az új dolgokat felfedezni vágyó emberek valamiért mindig belekeveredtek az ezoteriába,ahogyan ezzel engem is vádolsz,de én nem kívánok abba belefolyni.)A nevem pedig a nevem.Mindenkinek ami adatott.

2016. nov. 29. 21:07
 52/72 A kérdező kommentje:
Hogy ne ilyen indulatosan fejezzem be:Csupán mechanikai kísérletekről tudakozódom,semmi hókuszpókusz.Egy barátom egyszer felvázolt egy módszert,amivel létrehozható "majdnem" egy pólusú mágnes,nekem kapcsolataim révén sikerült volna legyártatnom is akkoriban,csak apénzhiány tartott vissza.Ezt ilyen polgárpukkasztásnak szánom.Kérdezd meg hogyan?Talán elárulom privátba...
2016. nov. 29. 21:28
 53/72 anonim ***** válasza:
100%

"Miért ezoterikus valaki,csak mert nem ért egyet veled?"

Ez a hozzá nem értő emberek tipikus buta reagálása.

NEM azért ezoterikus!

"Mi ebben az ezotéria könyörgöm."

Az, hogy halvány lila gőzöd sincs a fizika működéséről, vagy akár csak a mágnesesség működéséről és az energiamegmaradásról - DE osztod az észt, ÉS meg sem hallgatod azt, aki nálad jobban ért hozzá.

EMBER!

ISMERJÜK a mágnesesség működését! Az, hogy TE nem ismered, az egy dolog. Akkor kérdezz. DE ne ragaszkodj a buta elképzeléseidhez!

Persze, bármikor találhatunk egy újfajta energiát - DE az nem a mágnesesség lesz! Azt már ismerjük, és amúgy nagyon sokfajta energiát ismerünk már, amiről neked fogalmad sincs. Kicsi az esélye, hogy valami teljesen újat találunk, ami sehogy se kötődik az eddigi tudásunkhoz, ÉS még komoly energia is nyerhető belőle, egyszerű módszerekkel.

EZÉRT vagy te ezoterikus: mert semmit se tudsz, de erőlteted.

És ez nem sértés, csak ténymegállapítás. TÉNYLEG az ezotérián a helyed, mert egyszerűen oda illik a tudásod és a gondolatmeneted egyaránt.

2016. nov. 29. 23:24
 54/72 A kérdező kommentje:
Meglehet több ismerettel rendelkezel bizonyos dolgokban,de ha ezotériával vádolsz akkor viszont te mutatkozol abban a témában tudatlannak,mert helytelenül,oda nem illő módon használod a kifejezést,csak azért,hogy megsérts.Tudod az,hogy így fejezed ki magad hangosabban beszél mint amit mondani szeretnél.Csak érdekelne,azért ha lehetetlennek is tartod a felvetésem,a youtube-ra néha ránézel
2016. nov. 30. 20:23
 55/72 A kérdező kommentje:
Mert ott láthatsz azért néha nem kamu hanem működő modelleket.Azok létezését mivel magyarázod?Ugye ez értelmes kérdés?Én ha visszaolvasol értelmesen,és illedelmesen kérdeztem.Te csak mindvégig betámadtál.Fiatal csikók szoktak így viselkedni.Az itteni öreg csatamének vajon így bántak-e egy laikus kérdezővel?Ja,és ha kérdezlek,meg is hallgatlak,ha értelmes választ írnál,de nem tetted.És ha írsz is,vagy akárki más nekem vagy neked.Nincs-e jogunk megtartani a dologról saját véleményünket?Te nem pszhichiáter vagy,hogy életvezetési tanácsokat,vagy sorfordító útmutatásokat adj.Te egy vélemény vagy,amire kíváncsi vagyok,főleg,ha érdekfeszítően tálalod.Remélem nem voltam túl sértő.Jó egészséget.
2016. nov. 30. 20:38
 56/72 anonim ***** válasza:

"csak azért,hogy megsérts."

Nem igaz.

Ha te mindenáron meg akarsz sértődni, arról meg én nem tehetek.

Ja, hogy addig sem kell magyarázkodnod... értem.

"Mert ott láthatsz azért néha nem kamu hanem működő modelleket."

Nem igaz. Minden egyes modellről bebizonyították már, hogy kamu. De te MINDEN ÁRON ragaszkodsz hozzá, hogy működik... mondom: EZÉRT vagy ezoterikus.

Közben rájöttem, hogy te még a gravitációs örökmozgóban is hiszel... hát, tudod... ez volt az első, amit megcáfoltak, legalább 150 éve. Egyszerűen hihetetlen, hogy te még képes vagy hinni benne.

De akkor miért nem mész az ezotériára?

Van ott egy rovat, ahol már 150 oldalon keresztül beszélnek erről a hívői. Persze infot ott se kapsz, mert nem működik egy se - de ott találkoznak, és ott taglalják a különböző "csaknem működő" modelleket.

Bepisilnél ott a gyönyörtől! Miért nem azt olvasod?

2016. nov. 30. 21:17
 57/72 A kérdező kommentje:
Ha hiszed,ha nem,én az igazságot keresem.Most végre jobb hangnemet ütöttél meg,köszönet érte.Ha tudsz cikket,vagy webhelyet a prendev féle verzió cáfolatára,szívesen veszem.Én nem csipázom a megtévesztést,az ezoteria csak kínokat okozna nekem,hidd el.Azért kérdezem itt.Hátha találok valamit ami elmozdít egy irányba.Lehet,hiszékeny vagyok,de egy két videó elég hinetőnek tűnik.De tényleg.
2016. nov. 30. 22:31
 58/72 A kérdező kommentje:
Ami pedig a gravitációs örökmozgót illeti,ne nézz tudatlannak,láttam egy párat.Örök mozgó nem létezik.Nem ebbe az irányba gondolkodom.Gyakorlatiasabb ember vagyok ennél.Vannak gépek amelyek majd 60 napig működtek egyfolytában,de aztán leálltak.Számottevő energiát kinyerni úgysem lehetett belőlük.Ez érdekel.A gyakorlati hasznosítás,semmi több.
2016. nov. 30. 22:37
 59/72 anonim ***** válasza:

Vegyél egy szupravezetőt, forgass meg felette egy lendkereket reggel. Estére még nem fogod látni, hogy lassult volna (lassul kicsit, csak még nem látható).

Ennek a fenntartásához nem kell energia, csak az indításhoz.

Szórakozásnak jó, meg esetleg energiatárolásra is (ha nagyobb darab, és vákuumban forog), de semmi másra.

Szupravezető körgyűrűben ha elindítasz egy áramot, az még évek múlva sem fog csökkenni. Csak a hűtést kell megoldanod, ami ugyan elég drága, de technikai kérdés, nem elvi.

Mondjuk igaz, hogy most a vallás rovaton vagyunk, de én itt is érzékeny vagyok az áltudományra. Nem szeretem, ha valaki ezt erőlteti.

Ha te utálod az ezotériát, akkor próbáld meg mellőzni a módszereit (amiről már írtam). Helyette tanuld meg a tudományos módszereket, mert vagy ez - vagy az. Ha nem tanulod meg, akkor ezoterikus maradsz még akkor is, ha utálod.

2016. nov. 30. 22:52
 60/72 A kérdező kommentje:
Küldenél kérlek cáfolatot az említett gépre.Te mondtad,hogy mindegyikről van.Erről érdekelne.(Ha van rá időd)
2016. dec. 1. 13:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!