Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen alapon rakják össze az...

Milyen alapon rakják össze az evolúciót a bibliai teremtéssel?

Figyelt kérdés
Mivel egyértelmű hogy Isten nem teremthetett evolúcióval. (Vagyis lehet azt állítani, csak akkor az nem bibliai alapokon van.)
2016. nov. 3. 23:40
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
 271/408 Cerevisiae ***** válasza:
78%

"A bünbeesés után került sor amikor megátkozta az embert és a földet a bűnbeesés miatt és tény és való hogy elkezdett változni minden."

Bibliai tény az is, hogy az Éden mellett zajlott egy másik teremtési vonal is. A két teremtés még mindig semmi módon nem lehet ugyanaz, pont a Biblia szerint.

2016. nov. 6. 23:55
 272/408 anonim ***** válasza:
78%

Kedves How Arrow!

"a bűnbeesés miatt és tény és való hogy elkezdett változni minden." - A genetika (mi meg az állatok DNS-e) mást mutat.

2016. nov. 6. 23:57
 273/408 Cerevisiae ***** válasza:
84%

Arrow!

Még mindig az a problémám, hogy csak azokat a részeket veszitek tényeknek a Bibliából, ami nektek abból tetszik.

Amikor ugyanezt teszik a teista evósok, azon viszont fel vagytok háborodva. Pedig ugyanúgy a Biblia írja.

2016. nov. 6. 23:59
 274/408 How Arrow ***** válasza:
100%

Cerevisiae

"Ez jelenleg 20000 tagot számláló társaság, többek között diplomásokkal telenyomva. Mindegyikük meg van győződve arról, hogy a Föld lapos, és korongalakú."

Megnéztem a linked az egy szekta a javábol!

Hazugok mert a bibliában sehol sincs hogy a föld lapos!

Esetleg az agyuk

2016. nov. 7. 00:01
 275/408 Cerevisiae ***** válasza:
89%

Arrow!

Értem én, csak ezt arra írtam, hogy volt itt valaki, hogy hoz majd ezer tanulmányt az igazáról. Mutattam neki ilyenre példát, hogy nincs az az egetverő baromság, amire a világból ne lehetne hozni ezer tanulmányt.

Javasoltam, hogy csak egyet hozzon. Abból is el lehet dönteni, hogy marhaság-e vagy sem, és hogy tényleg szakértők munkájáról van-e szó, vagy önjelölt tudósokról a Lehel-téri piacról.

2016. nov. 7. 00:05
 276/408 Cerevisiae ***** válasza:
84%
Én léptem mostanra... Jóccakát!
2016. nov. 7. 00:07
 277/408 How Arrow ***** válasza:

Cerevisiae

"Amikor ugyanezt teszik a teista evósok, azon viszont fel vagytok háborodva. Pedig ugyanúgy a Biblia írja.

Ezt most egyetemesen mondom.

A bibliábol sokmindent ki lehet olvasni de csak emberi következtetésekkel és kigondolásokkal.

Nézzük csak meg hány vallás létezik.

A bibliát saját maga magyarázza és a Szentlélek ez bibliai tény!

Ha nem vesszük figyelembe akkor ellentmondásokba ütközünk tanulmányozás közbe.

Ne gondold és nem gondolom hogy a teista evosok egyforma vallásuak bizonyos nézetekben mást olvasnak ki belőlle.

Ha én olyan evós lennék mint Te ugyan ugy beszélnék mint te, összevisszaságokat látnék a vallások és a vallásosak hite és cselekedeteiben és kétkedően venném a bibliát.

De én nem tudom.

2016. nov. 7. 00:14
 278/408 How Arrow ***** válasza:
Jó éjt mindenkinek.
2016. nov. 7. 00:23
 279/408 How Arrow ***** válasza:

Kedves kérdező én értem hogy nem a pontos évszámokat akarod ecsetelni ezzel hanem hogy nem évmilliárdok arra utalsz ezzel.

Ádámtol kiszámitva pontosan nem lehet tudni hány év. De kb 6000 év. ISTEN áldjon

2016. nov. 7. 00:29
 280/408 A kérdező kommentje:

Erre játszik az egész evolúciós kortörténet!!

[link]

2016. nov. 7. 17:02
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!