Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúi meddig lennétek...

Jehova tanúi meddig lennétek képesek elmenni, hol lenne az a határ amikor azt mondanátok a Vezető Testületnek, hogy "NA EZT MÁR NEM! "?

Figyelt kérdés

Azért fogalmazódott meg bennem ez a kérdés mert itt olvasva egy bizonyos opendoor nick válaszait csak ámultam és bámultam,hogy mennyire szívtelenek ezek az emberek,hogy egy kitalált isten nevében még a saját vérüket is képesek feláldozni.

Hol van az a határ ami meg állítaná ezeket az embereket!?

Létezik egyáltalán ilyen?

Bármit meg engedhet magának az a pár ember aki emberek millióit vezeti?

Ez hihetetlen!

2016. szept. 17. 20:09
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

# 29

Persze, nyugodtan írj.

2016. szept. 18. 10:12
 32/33 anonim ***** válasza:

Nem vagyok Tanú, de alaposan kiismertem az elveiket és a tanításukat.

Mire lennének képesek?! Húúú...

Hát képesek a családtagjaikat illetve a barátaikat eltaszítani maguktól. Súlyos vérveszteség esetén hagynak másokat (akár a saját gyereküket is) meghalni.

De pillantsunk csak bele egy nem régiben készült videóba, amin két "tiszteletreméltó" vén demonstrálja a lelkületét, amely bennük él.

(A videót tekerjétek 11:22-höz) https://www.youtube.com/watch?v=P00Eo3iVyIk

2016. szept. 20. 11:46
 33/33 anonim ***** válasza:
Èn ezt a te Vezetö Vezetö Testületednek mondanám.
2016. szept. 23. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!