Szerintetek mi a határ, ha mindkét fél úgy gondolja, h a házasságig nem létesítenek nemi kapcsolatot?
A Biblia fogalmai szerint hazassag = lefekudni valakivel.
Nem tudsz hazassag elott nemi kapcsolatot letesiteni, mert maga a nemi kapcsolat a hazassag.:)
A szex temakorben pont ma ejjel veseztuk ki.:)
OFF:
1. - nek: Bocsi, nem kötözködni akarok, de igazán belinkelhetted volna, semeddig nem tart. Így nem lehet tudni, mire gondolsz pontosan: "szex témakör" + keresse ki a kérdező azt a topicot, cím nélkül...
Lehet, hogy én vagyok túl naiv, de a Szerelem, szex kategóriára gondoltam... Kíváncsi voltam, vajon miket ajánlgatsz, meg mások véleményére is, ezért megpróbáltam keresni.
10 oldalnyi címet olvastam el a fentihez hasonló kérdés után kutatva. Eredmény semmi, viszont döbbenet a köbön.
Több dolgot is megállapítottam:
1. Ekkora kérdésözön még a Politikában sincs, nagyon sok fiatal ír / olvas ott. (A 10. oldalon még csak a tegnapelőtti kérdések voltak.)
Ez önmagában nem lenne baj, de...
2. A kérdések kb. vagy kevesebb, mint 10 %-a szól szerelemről, a többi 90 %-a (vagy több)szexről.
Ez sem lenne még olyan nagy baj, de...
3. A kérdések tárgyából és egyéb jellemzőikből az látszik, hogy ezek a fiatalok kb. úgy állnak ehhez a témához, mintha a szex teljesen normális lenne az ő korukban, méghozzá annak minden perverziójával együtt. Tisztelet a kivételnek, aki tényleg olyanokat kérdez, amiket jó esetben az anyukájától kellene, de valamilyen okból ez elmaradt.
Erről a Példabeszédek parázna asszonya jut eszembe, aki "eszik, azután megtörli a száját, és azt mondja: nem cselekedtem semmi gonoszt."
És ezeknek a gyerekeknek / fiataloknak ez az ÉLET? És a (bármilyen) vallás ellen hepciáskodó emberek azt hiszik, hogy a vallás a fő ellenség, mert megfosztja az embert ezektől a perverzióktól? Nem látják, hogy állati szintre süllyednek, vagy még az alá? Hiszen az állatok egy része is hűséges a párjához...
Szóval, kedves első, bocsáss meg a kifakadásért, de mindettől megkímélhettem volna magam, ha beszúrod azt a linket. :-((((
ON:
Kedves Kérdező! Nemsoká írok rendes választ is, de most csak azt tudom mondani, hogy a határ ott van, hogy a két fél sem együtt, sem külön nem olvassa el a szex kategória kérdéseinek még a címeit sem. :-)
És ha jót akartok magatoknak, akkor házasság után sem. :-)
Amúgy meg szerintem az első erre a kérdésre gondolt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__1..
Szerintem nézd át, nem hiszem, hogy a benne foglaltakon kívül sok újat fogsz hallani.
Én közben találtam néhány nagyon jó anyagot, ezeket felrakom abba a kérdésbe.
"és szerinted magán az aktuson kívül minden más belefér?2
Én szex alatt nem az aktust értem, még csak nem is a testi tevékenységeket, hanem az egész misztériumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!