Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúi meddig lennétek...

Jehova tanúi meddig lennétek képesek elmenni, hol lenne az a határ amikor azt mondanátok a Vezető Testületnek, hogy "NA EZT MÁR NEM! "?

Figyelt kérdés

Azért fogalmazódott meg bennem ez a kérdés mert itt olvasva egy bizonyos opendoor nick válaszait csak ámultam és bámultam,hogy mennyire szívtelenek ezek az emberek,hogy egy kitalált isten nevében még a saját vérüket is képesek feláldozni.

Hol van az a határ ami meg állítaná ezeket az embereket!?

Létezik egyáltalán ilyen?

Bármit meg engedhet magának az a pár ember aki emberek millióit vezeti?

Ez hihetetlen!

2016. szept. 17. 20:09
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
85%

Beszélgessünk.

Vannak adatok, hogy mennyi volt a baptista áldozat. Egy fegyvert sem áldott meg egy baptista lelkész sem, mégsem verjük a mellünket ez miatt. És ez csak a baptista felekezet, hol van innen még a többi?

Látom rajtad, hogy te az agymosáson már túl vagy, de a nyálas viselkedést még nem tudtad magadévá tenni, tehát fiatal vagy és alig tanú.

Az, hogy te elhiszed azt, hogy rajtatok kívül mindenki más fegyverben volt és csak magatokat állítod be áldozatnak, az egy hatalmas hazugság.

De nem az első és nem az utolsó vagy, aki ezt beveszi. Majd felébredsz...

2016. szept. 17. 21:11
 12/33 anonim ***** válasza:
92%
Ja és bocsánat kérdező, hogy offoltam én is, ahogy ez a tanú is tette, bár náluk ez már zsigerből jön és teljesen normálisnak és gondolják. Ahogy ezt az áldozat szerepet is, amit itt láthatunk. A hattyú halála című remekmű..
2016. szept. 17. 21:14
 13/33 A kérdező kommentje:

Picione tanú te hülye vagy a legrosszabb fajtából!

Én a gyerekemet soha nem ölném meg te sátán fattya!

óóó de te megteszed! Bizony meg!

Miről beszélsz te ördögfajzat!?

Hányingerem van tőled.

Hol vagy te KERESZTÉNY mikor azt sem tudod,hogy mit jelent az!

Most,hogy ennyire megsértettelek adnád az életed értem? :)

Lám lám!- itt a bibi....nem de :)

2016. szept. 17. 21:49
 14/33 A kérdező kommentje:
#12 csak nyugodtan! :) mindent bele se nem árt nekik se nem használ :)
2016. szept. 17. 21:51
 15/33 anonim ***** válasza:
Megírom a Világítótorony nevű remekművet, amit Balázs angyal a vacsora után elkezd tollbamondani nekem és megvilágosítom a jehovásokat és elhozom a Nirvánát miután a galádságokat lelepleztem :) árlista (digitális, nyomtatott, színesképes stb) privátban.
2016. szept. 17. 22:13
 16/33 anonim ***** válasza:

Szia! Én vagyok a vértranszfúziós kérdező. Szerintem rendes választ itt ne várj (max ha feltűnik Zitus, tőle olvastam még normálisakat valahol, és őszintén, már hiányzik). Én már feladtam, hála Opendoornak.

Bocs az offért, ezt muszáj volt :/ de azért remélem te talán mègis kapsz valami választ

2016. szept. 17. 22:33
 17/33 anonim ***** válasza:
0%

Mivel nem óhajtok a kérdező stílusához alacsonyodni,

Ezért imával fogok fordulni Istenemhez, adjon bölcs elmét,és szívet,

Sajnálattal vettem tudomásul, hogy ilyen ember mint a kérdező, meg van elégedve magával ezek után,

S ugyan azt fogom tenni, amit az egyik testvérem,aki azt az embert tanítja a Börtönbe, aki az unokáját megölte a prédikálásáért.

2016. szept. 17. 22:55
 18/33 anonim ***** válasza:
85%

"Mivel nem óhajtok a kérdező stílusához alacsonyodni,

Ezért imával fogok fordulni Istenemhez, adjon bölcs elmét,és szívet,

Sajnálattal vettem tudomásul, hogy ilyen ember mint a kérdező, meg van elégedve magával ezek után,

S ugyan azt fogom tenni, amit az egyik testvérem,aki azt az embert tanítja a Börtönbe, aki az unokáját megölte a prédikálásáért."

Kedves tapasztalatlan tanú van itt pár észrevétel.

1. Amikor valaki azt írja le, hogy nem akarok xy szintjére lesüllyedni az az alap pszichológiában is arra utal, hogy nem tudsz uralkodni te sem saját magadon, azok az emberek, akik megfelelő lelki békével rendelkeznek, nem említik meg a sérelmet, és azt sem, hogy mihez nem szeretnének hasonlítani, tudnod kellene, hogy Jézus óva intette az embereket, hogy felróják másoknak a bűneit, javaslom, hogy gondolkozz el ezen.

2. Nem írta a kérdező, hogy elégedett volna magával, ez a te hazugságod, sajnos pontosan azt teszed, amit a tanú társaid, haragot szítasz, megpróbálod magadat jó színben feltüntetni, javaslom ne tedd, mert ez csak téged fog minősíteni, azok akik komoly ismerettel rendelkeznek a tanúk történelme, és szokásai felől, átlátnak a szitán. A burkolt haragkeltés, pontosan olyan, mint az aki a gyilkost felbérli, lehet nem gyilkol közvetlenül, de a törvény lesújt arra is a szigorával, aki felbérelte a gyilkost, és nem csak azt, aki megtette. Számtalan tanú társad, hozzád hasonlóan provokálja az embereket, hidd el, lehet szerdán, csütörtökön, vasárnap elő tudod adni magadat a társaid előtt, úgy ahogy az itt sokszor írt társaid is, de Isten látni fogja a szívedben azt, hogy gyűlöletet keltesz, hiába is írsz ide bármit is arról, hogy te így nem úgy nem, Opendoor, és társai is számtalanszor elképesztő módon megsértettek embereket, aztán amikor szóvá lett téve, akkor meg szépen jött az áldozat szerepébe magyarázás, ami még több haragot szított, hidd el, Isten ezeket látja, és meg fogja bosszulni.

3. Az utolsó bekezdésed valami gyalázatos, és rendkívül provokáló, a második részben leírtam, hogy az efféle viselkedéssel csak tovább szítod a haragot, most már gyilkosnak a szintjére írod le a kérdezőt, borzalmas mennyi harag, és gyűlölet lehet a szívedben, nagyon sok önvizsgálatra lenne szükséged, hogy ne próbálj tetszelegni úgy, mintha tiszta életet élnél.

Volt pár intelligens tanú társaid aki megértette, hogy nem tesz mást mint haragot szít és eltávozott, javaslom mielőtt, te neked is a szíved számlájára több ember haragra keltése felíródni, szépen menj el, járj oda ahova akarsz, csinálj az amit akarsz, higgy amiben akarsz, de szítsd a feszültséget, az őrtorony teljes betanítási folyamatát ismerem, a történelmeteket, a pszichológiai hadviselést, amiről elképzelésed sincs, és a mit tanít a Biblia kis könyvel kezdődik, és még sok mást, ne akarj magadnak kellemetlenséget, ha szeretnél tanú lenni legyél, de ott ahol nem vagy szívesen látott ember, egyszerűen csak menj el.

2016. szept. 17. 23:17
 19/33 A kérdező kommentje:

Piccione kedves :)

Neked halvány gőzöd sincs,hogy én ki vagyok,de te rögtön stílusomrol ítélsz meg de figyelembe sem veszed az utolsó mondatomat. :)

Szeretném tudatni veled,hogy nincs szarv a homlokomon,nincs pata a lábaimon és még farkam sincs. :D Az igaz,hogy van okulárém de ez nem hiszem,hogy el ijesztene téged. :)

Mindent leírtál amit tanítottak neked csak éppen a kérdésemre nem válaszoltál! Mond csak mire számítsz ilyenkor!?

Talán arra,hogy hodoljak be neked mert te azt mondod nekem,hogy az IGAZSÁG oldálán álsz? :)

Hát ez nem fog menni piccione kedves mert ha tetszik neked ha nem de nagyon közel állsz ahhoz,hogy akár egy gyerek gyilkos is légy. És ez nem vádaskodás hanem egy biztos tény.

Ez egy olyan tény ami bármelyik pillanatban valóra is válhat (ezt nem kivánom)…

Van fogalmad arról,hogy mit jelent az érték?

Kétlem....

Ha meg eszel egy almát,mi lesz belőle?

Gondolom ezt már csak tudod,hogy ami meg marad belőle az széklet lesz,igaz?

Na de azt tudod,hogy mi lesz az alma többi részéből ami nem válik székleté? :)

Nézz utána...

Ha például glukozt kapsz vénába,tudod,hogy miért kapod?

Ennek is nézz utánna#

És most tedd fel magadnak a kérdést,hogy;

HA VALAKINEK VÉRT ADOK,MIÉRT TESZEM AZT!!??

Gondolkozz ember és ne add el a lelkedet a sátánnak!

2016. szept. 17. 23:58
 20/33 anonim ***** válasza:
EZ az egyéntől függ, pl mikor az 1975-ös jóslat bedőlt, aztán el kelett volna hinnük ,hogy ilyet az őrtorony társaság sosem állított, tömegek hagyták ott a jehova tanúit, de ugyan ez volt 1914-ben is
2016. szept. 17. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!