Jehova tanúi meddig lennétek képesek elmenni, hol lenne az a határ amikor azt mondanátok a Vezető Testületnek, hogy "NA EZT MÁR NEM! "?
Azért fogalmazódott meg bennem ez a kérdés mert itt olvasva egy bizonyos opendoor nick válaszait csak ámultam és bámultam,hogy mennyire szívtelenek ezek az emberek,hogy egy kitalált isten nevében még a saját vérüket is képesek feláldozni.
Hol van az a határ ami meg állítaná ezeket az embereket!?
Létezik egyáltalán ilyen?
Bármit meg engedhet magának az a pár ember aki emberek millióit vezeti?
Ez hihetetlen!
Ne terelj hanem a kérdésre válaszolj!
Engem nem egy film érdekel hanem a való élet!
"nem Krisztus nevéért"
Nem? Ki mondta,azt,hogy a követői nem fognak fegyvert?
Talán a központi Fűzfa?
A Bibliában leírtak szerint Jézus nem ad engedélyt a követőinek, a tanítványainak, hogy harcoljanak,
Ehhez képest, azok akik itt hangot adnak, azoknak a vezetőik küldték harcba fiatal híveiket. megáldva a nemzet oltárán a fegyvereket.
Mind a két oldalon azt állították az egy valláshoz tartozó lelkészek,hogy Isten az Ő nemzetüket támogatja.
S ez nem kerül napirendi témára
Vajon Isten valóban ezt mondta az egyházak vezetőinek??
Beszélgessünk már erről is akkor?
Sajnos ezek agymosott emberek. Bármit megtennének, ha az Őrtorony kérné tőlük. Ha belemagyaráznák nekik a Bibliába, hogy Isten őket választotta ki a világ elpusztítására, akkor elpusztítanák a világot, hogy megfeleljenek az általuk bálványozott szervezetnek, Jehovának és a szintén bálványozott Bibliának.
Talán tanítani kellene őket, hogy okosabbak legyenek, jártasabbak a tudományokban, logikus gondolkodásban, és felismerjék, hogy amiben hisznek, az nem igaz.
Megmondom öszintén,hogy engem a vér kérdése akasztott ki.
Ebből a szempontból "szeríntem" mindegy,hogy az orvostudomány hol tart! De addig amíg szükség van vér donorokra addig az a jele,hogy az orvostudomány még nem áll ott,hogy teljes mértékben meg tudja oldani ezt a problémát.
Engem ne ámítsatok tanúk!
Meg van a saját véleményem rólatok amit meg is szeretnék tartani magamnak.
Viszont az még mindig érdekel,hogy meddig lennétek képesek elmenni 7 vagy 8 hülye idegbeteg kedvéért?
Tanú!
Hadd mondjak el neked egy történetet.
Ha egyetlen keresztény sem fogott volna fegyvert neked ma nem lett volna Bibliád amit meghamísits!
Szállj le arról a lóról mert nem tudod megülni,csak szeretnéd..
Hogy mit mondtál?
Előbb fogod a saját gyermekedet megölni, mint a Tanuk bárkinek is ártani, s tudod miért,
mert Isten soha nem fog ilyet előírni a szolga osztálynak.
A valamikori népe Istennek, megették a saját gyermeküket, mert akkora volt az éhség. Ember húsra vetemedtek az Izraeliták, mert elhagyták Istenüket.
Ők pedig a Rómaiak fogságában kerültek.
De csak rágalmazz.
Agymosottak szegények, sajnálni kell őket.
A vér témáról... A biblia keletkezésekor nem tudom mennyire lehetett vérátömlesztés ( ;D ), de Isten azért adta az intelligenciát, hogy használjuk. Ma már lehet vért adni, ismerik a vércsoportokat, tesztelik a vért HIVre meg másra... Így életet lehet menteni.
Jehova majmainak a legfontosabb szentirata az Őrtorony, a vezetők meg a prófétáik.
Jehova Tanúi, minden nemzetben megoldották azt, amiről a Ti politikai vezetőtök, csak álmodoznak.
S minket sértegettek? mi vagyunk az aljas emberek?
Mert nem imádunk háromságot?
Meg nem fogadunk el vért, meg nem élünk szexuális életet házasság előtt? Mert Nem engedjük,hogy a gyülekezetet tolvajok, paráznák,hazudozók, stb alkossák?
Barátaim
Nem baj, csak vádaskodjatok, Kedves válaszolók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!