Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúi meddig lennétek...

Jehova tanúi meddig lennétek képesek elmenni, hol lenne az a határ amikor azt mondanátok a Vezető Testületnek, hogy "NA EZT MÁR NEM! "?

Figyelt kérdés

Azért fogalmazódott meg bennem ez a kérdés mert itt olvasva egy bizonyos opendoor nick válaszait csak ámultam és bámultam,hogy mennyire szívtelenek ezek az emberek,hogy egy kitalált isten nevében még a saját vérüket is képesek feláldozni.

Hol van az a határ ami meg állítaná ezeket az embereket!?

Létezik egyáltalán ilyen?

Bármit meg engedhet magának az a pár ember aki emberek millióit vezeti?

Ez hihetetlen!

2016. szept. 17. 20:09
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

#16 kedves semmi gond az offért! :)

Tulajdonképpen a te kérdésed volt az ahol opendoor kiverte nálam a biztosítékot.

De,hogy őszinte legyek nem is várok változást ebben a kérdésben.

Most pár napig csend lesz,úgy tesznek majd mintha vissza vonultak volna,aztán 2-3nap múlva kezdődik előlről.... :)

Azt hiszik,hogy ezek a kérdések elfelejtődnek...de Istenem mekkorát tévednek.

Kösz,hogy írtál!

2016. szept. 18. 00:11
 22/33 A kérdező kommentje:

#18 :)

Egyetértek!

2016. szept. 18. 00:14
 23/33 A kérdező kommentje:

Kedves #20!

Szeríntem még egy ilyen hibát nem élnének túl és ezért ennyire elővigyázatosak,nem engedhetnek meg maguknak több olyan méretű tévedést mert akkor éhen halnának .

2016. szept. 18. 00:19
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező,bár off lesz,de ezt muszáj ide is leírnom. Azon,amit írt,hogy te előbb ölöd meg a saját gyereket,meg se lepődj,ezt a másik kérdező kérdése alá is leírtam,mert ott Opendoor is hasonló stílussal vagdalózott,ő már fejbelövésről beszélt. Szerintem ez is be van nekik tanítva,hogy ezzel lesokkolják az embereket,mert nekem is írt ilyet tanú,engem konkrétan azzal vádolt,hogy katolikus inkvizítor vagyok (holott se katolikus nem vagyok,és ha inkvizítor lennék,akkor azért elég jól tartanám magam,ha annyi évszázadot megéltem már). Szóval sajnos ez náluk alap,hogy ha nem bírják,akkor a másik emberből hirtelen gyilkos lesz.
2016. szept. 18. 08:32
 25/33 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Szerintem teljesen mindegy, hogyan magyarázzák nekik félre a Bibliát, hányszor fog változni az "igazság", a tanúk hinni fognak a vezető testületnek. Elég jól ki van ez találva, mert aki egy idő után nem hiszen nekik, azt kiközösítik. És mégha fel is tűnik némelyeknek a kifordított Bibliaértelmezés, nem tudják otttagyni a szervezetet, hiszen senki sem szeretné, hogy kiközösítsék.

"Szeríntem még egy ilyen hibát nem élnének túl és ezért ennyire elővigyázatosak,nem engedhetnek meg maguknak több olyan méretű tévedést mert akkor éhen halnának."

Azért szerintem hatalmas tévedésben vagy. A nagyrészük simán maradna egy újabb téves világvége jóslat után is, persze nyilván lennének olyanok, akiknek felnyílna a szemük, de a fanatikusabb része, a "kemény mag" megmaradna.

Na jó, hogy mondjak én is egy példát arra, hogy hol képzelem el azt a bizonyos határt: ha mondjuk azt kérnék tőlük, hogy fogjanak fegyvert és semmisítsék meg Nagy Babilont (hamis vallást jelenti náluk), akkor szerintem már nem követnék az Őrtornyot. De egyébként a kiközösítések, meg ez a vér téma jól mutatja, mennyire fanatikusok, szóval már abban sem vagyok biztos, hogy nem volna egy részük, akik valóban fegyvert fognának. Simán rá tudnák húzni ezt is egy homályos próféciára. Mondjuk már nem is kell, hiszen mint tudjuk, ők Abaddon sáskái, akik kínozni fogják az embereket a végítélet napja előtt, szóval elég lenne egy picike módosítás is...

2016. szept. 18. 08:43
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes velük vitatkozni,amit ők csinálnak,az áltisztaság,nem igazi,csak úgy tudnak tisztának tűnni,ha a másik ember mellettük mocskos. Ők sárosak,és ahelyett,hogy megmosakodnának,inkább összedobálják a másik embert sz*rral,hogy azt mondhassák: "de az büdösebb".
2016. szept. 18. 08:47
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Jav. nem hisz nekik

Egyébként én arra is kíváncsi lennék, hogy hányad részük lenne képes arra, hogy a saját gyerekét hagyja meghalni, minthogy vért adjanak neki. Vajon lenne mondjuk egy 15-20 százalék, akik egy röpke pillanat erejéig ellent mernének mondani az Őrtoronynak, mert nekik a gyermekük élete többet ér? Én szeretnék azért ebben hinni.

Illetve még arra is kíváncsi lennék, hogy mi történne az után a személy után a gyüliben? Kiközösítenék és vajon mindenki úgy nézne rá, mintha mondjuk bevallotta volna, hogy pedofil? Vagy kiközösítés csak akkor jár, ha a saját magad életéért fogadsz el vért?

2016. szept. 18. 08:55
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

# 26

És milyen igazad van, tényleg pontosan ezt csinálják, hiszen magukon kívül minden keresztényt úgy állítotanak be, mint akik állig felfegyverzett tömegmészárosok lettek volna a világháborúk alatt, amíg ők a mártírok...

De egyébként is, náluk a pap szó egyet jelent azzal, hogy pedofil, bálványimádó, cigizik, iszik, káromkodik stb...

2016. szept. 18. 09:06
 29/33 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó,írhatok majd neked privátot? Kérdeznék néhány dolgot,ha nem zavar :)
2016. szept. 18. 09:43
 30/33 lilla64 ***** válasza:
Egyetértek veled István 35.Nekünk pl.a Karácsonyt és Szilvesztert úgy állitották be ahol a "világiak"valóságos orgiákat rendeznek.Amikor ezt felhoztam egyik osztálytársamnak azt mondta ,hogy mi tanuk nem vagyunk normálisak,és igaza volt.
2016. szept. 18. 09:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!