Keresztényként hiszel az evolucióban?
Ha igen akkor elmagyaráznád röviden,hogy hogy tudod összehozni a kettőt mert nekem nem megy!
Köszi!
Tőllem egy mákszemnyit se kell félj, nem haragszok én senkire, nem gyülölök én senkit, nem ítélek el senkit,azt meg hogy én lejáratom magamat miért fáj az neked?
Ján 17:21 Hogy mindnyájan egyek legyenek; amint te énbennem, Atyám, és én te benned, hogy ők is egyek legyenek mi bennünk: hogy elhiggye a világ, hogy te küldtél engem.
Érvek az evolúció mellett:
Ennek egy része magyarul:
Továbbá:
Minden szárnyas rovart, amely négy lábon mászik, tartsatok tisztátalannak. (3Móz11:20)
És csinála egy öntött tengert, mely egyik szélétől fogva a másik széléig tíz sing volt, köröskörül kerek, és öt sing magas, és a kerületit harmincz sing zsinór érte vala körül. Királyok I. könyve 7. fejezet 23. vers
Mert mint leszáll az eső és a hó az égből, és oda vissza nem tér, hanem megöntözi a földet, és termővé, gyümölcsözővé teszi azt, és magot ád a magvetőnek és kenyeret az éhezőnek: Ézsaiás 55, 10.
@carpenisan attila: Légy szíves, magyarázd el, ebben a videóban mi történik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!