Kerhetem jegyajandeknak, hogy a parommal kozos gyerekeinknek magyar neve legyen?
Le lehet pontozni, de az nem változtat semmin, hogy itt pár internetes iszlam szakértő akarja elmagyarázni pár muszlimnak, hogy mi is az az iszlám.....
Én pl, nem foglalkozom a keresztényekkel, nem lehetne, hogy ti is inkább a sajt vallásosokkal foglalkozzatok mint hogy olyanokról, irtok amiről csak városi legendákat ismertek?
Utolsó, hogy a t.k.mben lettél te európai magyar nőként (ugye?) muszlim?
Elmeséled?
Gondolom úgy ahogy én, érdeklődni kezdett aztán egyre többet olvasott és tanult, eljutott a mecsetbe, beszélt az imámmal, más muszlimokkal, olvasta a Koránt és szépen lassan áttért mialatt eleget tanult és tanul a mai napig is valószínűleg.
Kérdezőnek, elviekben kérhetnéd, elvégre jegyajándék egy szúra is lehet amit a párod megtanít(ahogy feljebb is írták), DE ha neadjisten oda jutnátok, hogy válnátok akkor a válás egyik feltétele, hogy a feleség visszaadja a jegyajándékot. Ez a te esetedben nem lenne kivitelezhető. A helyedben valami tárgyi ajándékot kérnék(olyat amit könnyű teljesíteni, azt jó előjelnek veszik a házassághoz)a gyerekek nevét pedig beszéljétek meg, nálunk kapnak egyszerre magyar és muszlim nevet is(mindegyiknek 2 neve lesz). Ha sikerül megbeszélni akkor jó, de a házassági szerződésbe beleírhatjátok biztosítékként.Sok boldogságot, ne hallgass a sok "vallástudósra" meg ezekre a híradón kulturált emberekre. Hadd maradjanak csak meg a proli kis világukban. :)
Azért sokat elmond, hogy milyen szűklátókörű lehetsz, ha az anonim válaszaim alapján pl. azt állapítottad meg, hogy europai nő vagyok...
Szoval az iszlámról alkotott véleményed is pont ennyit ér...
Nem vagyok se nem nő, se nem europai, török vagyok és férfi........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!