Kerhetem jegyajandeknak, hogy a parommal kozos gyerekeinknek magyar neve legyen?
"A Korábban egyetlen szóval sincs benne,hogy usd a feleseged. Szeretném ha leirnad ide azt az idézetet,es nem csak dobaloznal a sok butasaggal."
Korán 4:34 "A férfiak a nők védelmezői és támogatói,amiatt hogy Allah néhányukat előnyben részesített másokkal szemben, és mert ők költenek rájuk vagyonukból. Ezért a jóravaló nők engedelmesek, őrzik a férjük távollétében azt, amit Allah őrizni parancsolt nekik. És azok, akik rossz viselkedésétől tartotok, hát figyelmeztessétek őket, hagyjátok őket magukra az ágyban, üssetek rájuk." (Forrás: Korán amit a mecsetből kaptam 5-6 éve.) Tessék.
Aki meg akar erőszakolni egy nőt az akkor is megteszi ha az hijabot hord. Mellesleg tudhatnád hogy a nemi erőszak legtöbb esetben inkább az agresszióról szól mint a szexualitásról magáról. Attól mert egy férfi megnéz egy nőt, vagy egy nő egy férfit még nem lesz "undorító" vagy "nyálcsorgató". Persze a megnézést is lehet sokféleképpen csinálni és van amikor már az undorító kategóriába sorolható, de ez mégis csak egy egészséges dolog alapjában véve. Pont az lenne a furcsa ha a két nem tagjai nem néznék egymást.
22-es,
Teljesen igazad van. Primitív közeg, analfabéták tömkelege.
Ismerek muszlim pasit, akinek az anyja nem tudott írni-olvasni. És ők akarták nekem megmondani a frankót öltözködési és viselkedési kérdésben. Röhej.
"Azt hozzátenném hogy az hogy az öltözködési előírások azért vannak hogy a nőt ne zaklassák, inkább azt jelzi milyen primitív közegben alakult ki a vallás. Bár továbbra is az a véleményem hogy aki erőszakot akar tenni az akkor is megteszi ha szkafanderben van a nő. És bár senkinek nem látok a fejébe, azt elmondhatom hogy elég bár elég sok lenge öltözetű nőt látok nap mint, figyelemfelketlő ugyan de egyiket sem támadt még kedvem zaklatni vagy megerőszakolni."
Neked lehet hogy nem volt kedved zaklatni vagy megerőszakolni de másnak volt. EU-ban egy év alatt 3,7 millió nő vált szexuális erőszak áldozatává. Ez szerintem mindent elmond. Az elmlítet Korán vers pedig semmiképen sem a nők verését jelenti.
"Valóban nem a nők verését hanem a nők ütését írja"
Korán vers fordítása amit bemásoltál hibás. Szó nincs ütésről, különválást jelent. A magyar fordításban több hiba is van, nem csak ez.
26-os javaslom olvasd el ezt a cikket:
Mohamed próféta szavait:
"Ó,emberek, igaz, hogy vannak bizonyos jogaitok az asszonyaitokkal kapcsolatban, de nekik is vannak jogaik felettetek.Ha megadják nektek a jogaitokat, akkor az ő joguk, hogy etessétek és ruházzátok őket, és kedvesen bánjatok velük, mert ők a társaitok és elkötelezett segítőitek.
Látsz itt olyat hogy ütni vagy verni kell a nőket?
"Az EU-ban történt nemi erőszakok jelentős részét pedig pont az afrikai-közel-keleti javarészt muszlim közegben felnőtt bevándorlók követik el."
Ezt te komolyan gondolod? :) Miért nem azt mondod hogy mind a 3,7 millió nemi erőszakért a muszlimok felelősek? Lehetne ez a következő plakát szövege :) Magyarországon is biztosan az összes nemi erőszakért muszlim bevándorlók követik el :) Ez is bizonyítja milyen hatása van a kormánypropagandának a buta emberekre.
"Mellesleg továbbra is tartom magam ahhoz hogy a nemi erőszakért nem az öltözet a felelős hanem az elkövető."
Az elkövető a felelős, de sokmindent lehet tenni azért hogy ne történjen ilyen. A kihívó öltözet és viselkedés pont hogy nem segíti a megelőzést. A magyar rendőrségnek is volt néhány éve egy ilyen oktatóvideója.
Ha Kiss Zsuzsanna Halima félrefordította, és Hanifos lektorálók ezt elnézték az nagy baki. Még nagyobb baki ha valami véletlen folytán más nyelveken is "ütésre" fordították. Ami legabszurdabb hogy arabul is így értelmezik. Lehet hogy neked okosan bemagyarázták hogy ez csak egy félrefordítás, de amikor én egy arab ismerősömet kérdeztem hogy mi ez, aki mellesleg eredeti nyelven olvassa és nem ismeri a magyar fordítást, alátámasztotta hogy ez így van, de magyarázkodott hogy csak végső esetben lehet, sőt nem is szokták, meg amúgy is csak valamiféle bottal történhet ez az ütés, aminek volt egy neve de nem emlékszem már arra. A fordítás "értelmezése" is hasonlóan próbálja menteni a szituációt: "A vallástudósok egybehangzó véleménye szerint ez az utolsó megoldás a válás előtt, és még akkor is csak olyan ütésről lehet szó, ami nem okoz kárt." Biztosan ez a "kedvesen bánás".
Biztos az oslói rendőrség bűnügyi statisztikáit is buta emberek írták össze:
De azért az 53. oldlaon elég egyértelműen látszik hogy a nemi erőszak elkövetők 50%-a nem európai etnikai háttérrel rendelkezett a 2010-es évben. Tekintve hogy én naívan úgy gondolom egyenlőre még a svédek vannak többségben a fővárosban, ez nem akármilyen felülreprezentáltságot jelent a nemi erőszak bűntényének tekintetében. Ha nem tetszik akkor fogjad meg a Koránod utazz el Oslóba és reklamáld meg náluk hogy márpedig itt azt írják hogy kedvesen bánjanak a nőkkel és ez kizárt.
És mi számít kihívó öltözetnek meg viselkedésnek egy muszlim szemében? Lemerem fogadni a lepedőbe tekerésen kívül minden. Na nehogy már egy nő azért ne vehessen nyáron egy térdszoknyát/rövidnadrágot blúzzal mert valami idióta ráveti magát. Meg mert nem hijab. Meg azért ne lehessen szép mert valami közel-keleti vad aki eddig csak sivatagi múmiákot látott ráveti magát. Na nehogy már, ez engem mindig feldühít. Akineknek ez a vágyálma, költözzön ki Afganisztánba és teljesül.
De akkor elküldöm a svéd jelentést is már 1997-2001 közötti időszak bűnügyi statisztikái nyomán.
A norvég adatokból is kitűnik hogy 2010 felé haladva egyre nagyobb arányban történnek bevándorlók által elkövetett bűncselekmények. Szóval ez eléggé elavult statisztikának mondható, ami már itt is világos hogy a bűntények egyharmadát első vagy másodgenerációs bevándorlók követték el. Közel-keleti, afrikai térségekből érkezők 3-5x nagyobb valószínűséggel követnek el bűncselekményeket. A kormánypalkátok nem érdekelnek, de tudok olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!