Ha a létező hatalmak Isten akaratából állnak fent, van-e értelme elmenni szavazni?
Figyelt kérdés
hisz "ember uralkodik emberen, a saját kárára", vagyis az emberek képtelenek egymáson uralkodni, az Isten fennhatósága. ha Isten akaratából állnak fenn a létező hatalmak, akkor az Istenhívők honnan tudják, hogy Isten akarata szerint, VAGY ISTEN AKARATÁVAL ELLENTÉTESEN SZAVAZNAK? nem nagy a rizikója, hogy Isten ellen fordulnak ez által? Jézus vajon részt vett-e a politikai életben, bármilyen módon, úgy, hogy állást foglalt bármilyen földi uralkodó ellen, vagy mellett?2010. ápr. 6. 08:29
41/60 anonim válasza:
Hát,ha a te királyod vezeti majd itt lent a gazdaságot,akkor válaszd őt!húzd átt a papírt,és írd oda a nevét!
Ez lesz az eredménye:
De én olyat még nem láttam,hogy egy földöntúli lény fent tudja tartani (az emberek számára fontos) megélhetést...
legfeljebb a lelkünkben..de sajna azzal nem lakunk jól...
42/60 A kérdező kommentje:
egyedül tettem fel a kérdésem, és nem vagyok szektatag.
2010. ápr. 6. 11:23
43/60 A kérdező kommentje:
a biblia beszél ilyenről. pl a zsidók a 40 éves vándorlásuk alatt NAPONTA kaptak fentről mannát. vagy pl Jézus pár db kenyérből és halból több ezres tömeget jóllakatott, és még pár mázsa maradékot is összeszedtek.
2010. ápr. 6. 11:25
44/60 anonim válasza:
a biblia beszél ilyenről. pl a zsidók a 40 éves vándorlásuk alatt NAPONTA kaptak fentről mannát. vagy pl Jézus pár db kenyérből és halból több ezres tömeget jóllakatott, és még pár mázsa maradékot is összeszedtek.
az lehet,de az a régi világ volt!Manapság eléggé csodák híjján vagyunk,ezt te is látod!
45/60 A kérdező kommentje:
az biztos. de nem sokáig. az utolsó napokban élünk, ezt biztos te is látod.
2010. ápr. 6. 11:36
47/60 anonim válasza:
addigis érdemes cselekedni!Minden jót!
48/60 A kérdező kommentje:
lehet, hiszt azt a napot senki sem tudja, de valószínű, mi már nem leszünk nyugdíjasok. addig is valóban érdemes cselekedni, de tervezni már nem e világgal, és nem pártokkal kell, szerintem.
2010. ápr. 6. 11:45
49/60 anonim válasza:
dehogynem vagy szektatag
miért hazudsz? neked szabad?
50/60 A kérdező kommentje:
nem, senkinek sem szabad hazudnia. aki viszont igazságtalanúl vádol, az egyenértékű azzal, akitől a vádaskodás származik.
2010. ápr. 6. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!