Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tényleg vannak olyan emberek...

Tényleg vannak olyan emberek akik nem hisznek istenben, és nem olvasták még a bibliát?

Figyelt kérdés

Egyik osztálytársamat megkérdeztem, hogy mi a kedvenc bibliai zsoltárja, és azt mondta, hogy nincs neki, és még nem is olvasta soha a bibliát. Poénként fogtam fel, de ez tényleg létezik? Ha léteznek iylen emberek, mit gondolnak, ki teremtette akkor mégis ádámot és évát?

11F

2016. ápr. 8. 17:57
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

"Azokat az embereket is kereszténnyé kéne nevelni, ahogyan titeket is, tudatlanokat. Ha szép szóval nem megy, akkor erőszakkal"

Kérdező,légy szíves valld be,hogy kamu a kérdés...először én is poénként fogtam fel,de ez tényleg létezik? Hogy 11 éves emberek már ilyen szintű agymosáson mennek keresztül?

A pokoltól pedig azok rettegnek,akik meg vannak félemlítve.A Keresztény Egyház vezetői nem képviselik hitelesen a szerető Istent.

2016. ápr. 9. 10:22
 22/33 anonim ***** válasza:
48%

Az ateisták olyan emberek akik nem hisznek Istenben.

De én nem hiszem, hogy léteznének ilyenek.

Legalábbis nálunk a gyülekezetben egy sincs.

2016. ápr. 9. 10:47
 23/33 anonim ***** válasza:
Tényleg vannak olyan emberek, akik még nem tudják, hogy lelkünk életről-életre vándorol és még nem olvasták a Védákat?!
2016. ápr. 9. 11:41
 24/33 anonim ***** válasza:

18/23-as válaszoló vagyok.

Számomra ez inkább vallásfilozófiai kategória. Ez az a szakterület, ahol a pro- és kontra ellenérvek összecsapnak.

Én pedig nem szeretek túlzottan "kardoskodni".

Ha jól emlékszem a Bibliában Jézus egyértelműen kijelentette: "Aki kardot ránt, kard által vész el."

Jelenlegi homályos emlékeim szerint a PÉLDABESZÉDEK valamelyikében hangzik el.

2016. ápr. 9. 12:00
 25/33 anonim ***** válasza:

Kérdező: mi értelme erőszakkal kereszténységre nevelni az embereket?

El tudod magyarázni?

Ádám és Éva pedig nem létezett (mármint nem csak egy volt belőlük, nem egy embertől származik mindenki), ezt már a pápa is elismerte. Képletesen kell érteni a történetüket.

2016. ápr. 10. 21:14
 26/33 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,

Ha nem troll vagy akkor az a válaszom, hogy nèzd vègig a törtènelmet, ès nèzd meg, hogy miket èrtek el erőszakkal.

A màsik meg hogy mondd meg a szüleidnek, hogy ne egy burokban neveljenek fel mert amibt kilèpszba burkodból összeroppansz.

Egyébkénk melyik iskolába jársz?

2016. ápr. 11. 13:19
 27/33 anonim ***** válasza:

Amúgy, kérdező, ha szó szerint vesszük a kérdésed, ezt írtad:

"Tényleg vannak olyan emberek akik nem hisznek egyetlen istenben sem, és nem olvastak még könyveket?"

Szerintem elsőnek végezd el az 5. osztályt, tanulj meg rendesen magyarul, és ne csak a Bibliával foglalkozz. Nem egészséges.

2016. ápr. 11. 14:30
 28/33 anonim válasza:
100%
25-ös, ja, hogy képletesen kell érteni. Nyilván azt is képletesen kellett érteni, hogy a homoszexualitás bűn és halállal büntetendő. És minden további, mára elavult bibliai törvényt is képletesen kell érteni. Azt is képletesem kell érteni, hogy a föld a világegyetem középpontja és minden e középpont körül forog. Persze, hogy erre is kitalál a pápa valami hihető, modern magyarázatot, mert, ma már nem küldheti máglyára azokat akik nem a földet teszik meg világegyetemünk középpontjának.
2016. ápr. 14. 09:45
 29/33 anonim ***** válasza:
még mindig itt vitatkoztok? teljesen nyilvánvaló a kérdés kamu, egy ateista a valóságban nem talált olyan "fanatikus keresztényeket" akik ellen elvileg ő fellép, gondolta legyárt egyet, hátha kiugrik egy másik is
2016. ápr. 23. 13:48
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Igen, vannak olyan emberek, akik nem hisznek Istenben, és nem olvasták még a Bibliát.

Olyan is van, nem hisz, pedig olvasta.

Olyan is van, aki hisz, de nem olvasta a Bibliát.

És van, aki hisz, és olvassa a Bibliát.

Sokan vagyunk, sokfélék, hála Istennek:)

2016. ápr. 23. 15:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!