Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tényleg vannak olyan emberek...

Tényleg vannak olyan emberek akik nem hisznek istenben, és nem olvasták még a bibliát?

Figyelt kérdés

Egyik osztálytársamat megkérdeztem, hogy mi a kedvenc bibliai zsoltárja, és azt mondta, hogy nincs neki, és még nem is olvasta soha a bibliát. Poénként fogtam fel, de ez tényleg létezik? Ha léteznek iylen emberek, mit gondolnak, ki teremtette akkor mégis ádámot és évát?

11F

2016. ápr. 8. 17:57
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
93%
Ugye kamu a kérdés? Nyugtass meg!
2016. ápr. 8. 18:03
 2/33 anonim ***** válasza:
18%
Sajnos vannak ilyenek. Ha legközelebb ilyen tudatlan emberekkel találkozol, akkor világosítsd fel.
2016. ápr. 8. 18:03
 3/33 anonim ***** válasza:
90%
Sőt, ők vannak többségben.
2016. ápr. 8. 18:05
 4/33 A kérdező kommentje:
Ezek az emberek nem félnek a pokoltól? Mert ha nem hisznek akkor oda kerülnek nem?
2016. ápr. 8. 18:10
 5/33 anonim ***** válasza:
78%

Vannak. Én sem olvastam még a Biblia nagy részét, mert unalmasnak tartom.

Amúgy te pedig már olvastál bármilyen (pl. sulis is jó) anatómia, biológia könyvet? És utána továbbra is úgy érezted, hogy ezt valaki porból teremtette?

2016. ápr. 8. 18:11
 6/33 anonim ***** válasza:
90%

4. Hogyan félhet az a pokoltól, aki nem hisz benne?

De alapvetően eléggé szánalmas, ha valaki csak azért hívő vagy "jó" ember, mert fél a pokoltól.

Aztán ott van az, ha nem a te vallásodnak van igaza, hanem mondjuk a buddhizmusnak vagy az iszlámnak vagy valamelyik eldugott amazonaszi törzsnek. Akkor mi lesz?

2016. ápr. 8. 18:15
 7/33 A kérdező kommentje:
Azokat az embereket is kereszténnyé kéne nevelni, ahogyan titeket is, tudatlanokat. Ha szép szóval nem megy, akkor erőszakkal
2016. ápr. 8. 18:27
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Oké. :D Akkor csak troll vagy, már látom. :)
2016. ápr. 8. 18:30
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

A pokolban már gyermekkoromban sem hittem, amikor még majdnem gyakorló keresztény voltam (szóval meg voltam keresztelve, énekeltem dalokat meg néha jártam istentiszteletre :D bár ezek ma is megvannak, kórustag lévén. az itteni pap elég jókat mond, érdemes hallgatni).

Persze, hogy létezik, miért kellene valakinek a héber mítoszok egyik csokrát olvasni csak mert az szerencsés volt és az egyik nagy vallás könyvévé vált? Én még érdeklődő típus is vagyok, mégsem olvastam a Koránt. Oké, hogy ahol élek, ott a Biblia a gyakoribb, de ennyi.

Nagyon jól fel tud nőni valaki a Biblia nélkül, s ez még a pár nagyságrenddel értelmesebb Újszövetségre is igaz.

Az emberek zöme úgysem érti, hogy mi mit jelent, gondolom.

Ádámot és Évát inkább nem kommentálom (nekem úgyis Lilith a kedvencem, az embernek legyen önérzete, még ha nem is világos számomra, hogy ő mi volt eredetileg, vannak erről viták és sose másztam bele, nekem voltaképpen mindegy, hogy mely ponton lett démon).

2016. ápr. 8. 18:31
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
Megjött a mai napi troll. :D
2016. ápr. 8. 18:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!