Tényleg vannak olyan emberek akik nem hisznek istenben, és nem olvasták még a bibliát?
Egyik osztálytársamat megkérdeztem, hogy mi a kedvenc bibliai zsoltárja, és azt mondta, hogy nincs neki, és még nem is olvasta soha a bibliát. Poénként fogtam fel, de ez tényleg létezik? Ha léteznek iylen emberek, mit gondolnak, ki teremtette akkor mégis ádámot és évát?
11F
Vannak olyanok,akik nem hisznek...ameddig nincsenek karóba húzva...
Vicc volt.:)Érvekkel kell meggyőzni az embereket,nem riogatással.Az emberek többsége az alulról önmagától szerveződő életet-modellben hisz.Ez van.Ezt tanítják.
Sajnos a bibliai tanítás a legkevesebb amire nem kíváncsiak az emberek.
Ők tudják....Az ő választásuk.
Majd elválik kinek volt igaza.
Hát. Vannak.
Meg még a sárgarépát is szeretik.
Azt lehet?
Szerény véleményem szerint - legkésőbb a haldoklásának utolsó perceit átélve - kénytelen lesz hinni Minden Emberi Élőlény valamilyen Felsőbb Erőben.
Megrázó élmény lehet elbúcsúzni a földi élettől - még akkor is, ha 80 évesnél több, vagy a 90. életévéhez közelít...
De csak tippelgetek. Van, aki megéri a 100. évet is...
Hát igen kérdező, ide jutottunk... Én is hüledeztem mikor a felső szomszédom elárulta szégyenkezve hogy még nem is olvasta ki a Bhagavad Gitát. És egy Háre Krisna sem hagyta el száját. De megnyugtattam hogy a teremtő Krisna végtelenül kegyelmes és igazságos így nem kell bánkódnia.
De mikor egy jó barátom hencegett hogy ő biza egy Korán szúrát sem fog megtanulni, és pláne nem lesz a kedvence. Hát.. kicsit elszomorodtam, és próbáltam inteni hogy Allah nem oly kegyes mint Krisna. És ezért egyszer bitang módon valagba fogja rúgni! Ó Allah! Légy hozzá türelmes, nem tudja mit csinál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!