Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tényleg vannak olyan emberek...

Tényleg vannak olyan emberek akik nem hisznek istenben, és nem olvasták még a bibliát?

Figyelt kérdés

Egyik osztálytársamat megkérdeztem, hogy mi a kedvenc bibliai zsoltárja, és azt mondta, hogy nincs neki, és még nem is olvasta soha a bibliát. Poénként fogtam fel, de ez tényleg létezik? Ha léteznek iylen emberek, mit gondolnak, ki teremtette akkor mégis ádámot és évát?

11F

2016. ápr. 8. 17:57
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
2016. ápr. 8. 19:07
 12/33 A kérdező kommentje:
Ez miért troll kérdés? Én azt hittem mindenki hisz istenben eddig, meg bibliát is olvas mindenki. Nekem a szüleim estimesének is a bibliából olvasnak fel, és azt hittem, hogy ez mindenhol így van. Nagy gond, hogy nincs, mert így az emberek azt csinálhatnak, amit akarnak, legalábbis ők ezt gondolják, mert azt hiszik nem létezik a pokol. Ezek az emberek akkor miszerint élnek?
2016. ápr. 8. 19:26
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Halvány lila segédfogalmad sincs az életről, kicsi troll. Erőszakkal kereszténnyé nevelni az embeiséget-na jah, ez aztán a szeretet, amiről Jézus prédikált. Gratulálok! :-)
2016. ápr. 8. 20:08
 14/33 anonim ***** válasza:
0%

Vannak olyanok,akik nem hisznek...ameddig nincsenek karóba húzva...

Vicc volt.:)Érvekkel kell meggyőzni az embereket,nem riogatással.Az emberek többsége az alulról önmagától szerveződő életet-modellben hisz.Ez van.Ezt tanítják.

Sajnos a bibliai tanítás a legkevesebb amire nem kíváncsiak az emberek.

Ők tudják....Az ő választásuk.

Majd elválik kinek volt igaza.

2016. ápr. 8. 20:11
 15/33 A kérdező kommentje:
Tizenhármas, köszönöm, hogy osztod a véleményem
2016. ápr. 8. 20:12
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát. Vannak.

Meg még a sárgarépát is szeretik.

Azt lehet?

2016. ápr. 8. 20:37
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a kérdés mehet a humor kategóriába.
2016. ápr. 8. 21:14
 18/33 anonim ***** válasza:
23%

Szerény véleményem szerint - legkésőbb a haldoklásának utolsó perceit átélve - kénytelen lesz hinni Minden Emberi Élőlény valamilyen Felsőbb Erőben.

Megrázó élmény lehet elbúcsúzni a földi élettől - még akkor is, ha 80 évesnél több, vagy a 90. életévéhez közelít...

De csak tippelgetek. Van, aki megéri a 100. évet is...

2016. ápr. 8. 21:20
 19/33 anonim válasza:
89%
18-as, miért lenne kénytelen hinni? A halál az élet természetes része.
2016. ápr. 8. 21:27
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen kérdező, ide jutottunk... Én is hüledeztem mikor a felső szomszédom elárulta szégyenkezve hogy még nem is olvasta ki a Bhagavad Gitát. És egy Háre Krisna sem hagyta el száját. De megnyugtattam hogy a teremtő Krisna végtelenül kegyelmes és igazságos így nem kell bánkódnia.

De mikor egy jó barátom hencegett hogy ő biza egy Korán szúrát sem fog megtanulni, és pláne nem lesz a kedvence. Hát.. kicsit elszomorodtam, és próbáltam inteni hogy Allah nem oly kegyes mint Krisna. És ezért egyszer bitang módon valagba fogja rúgni! Ó Allah! Légy hozzá türelmes, nem tudja mit csinál!

2016. ápr. 8. 23:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!