Jehova tanui miért eröszakosak?
Miért van az hogy elöször eljöttek,meghallgattam öket hogy ne legyek bunko,igaz nem tudtam ök kik valojaban.Aztan nem megbeszélve elöre minden héten csengetnek nalam.
Hiaba nem nyitok ajtot,annyira kitartoak honapok ota,azt hiszik vallàsnézetet cserélek ö àltaluk..
Pedig vilagosan megjegyeztem,hogy nem ohajtok velük foglalkozni,idöm sincs,stb...Màr rendesen félek kimeni az ajton,nehogy pont arra jarjanak..De az utcan is szemtelenül leszolitana engem,vagy màsokat,ujsagot adnak,Nem lenne egyszerübb nem zaklatni,s egyetlenegyszer probalkozni csak?
Kedves "papíron Tanú"!
Lehet, hogy agresszív vagyok? Nofene! Miért is?
Olyan könnyű dobálóznunk e szavakkal, csak az a baj, hogy kevesen néznek utána, miről is van szó.
Azok, akik itt mocskos hangnemben vagdalóznak, azok nem agresszívok? Nem, ők kedves és szelíd, jó emberek, akik nem élnek olyan ronda és bűnös életet, mint a Tanúk.
Jaj, a Tanúknál is akad olyan, akit be lehet sározni?
Fantasztikus! Vannak, akik sportot is űznek abból, hogy ezt tegyék, de ők azok, akik ugyanezt mindenhol megteszik.
"Milyen szánalmas ez a kettős mérce, hogy ha más vallásokat, főleg a katolikusokat kell besározni, akkor milyen megbízható hivatkozási alap"
Besározta valaki a katolikusokat? Honnan veszed, hogy "főleg" csak róluk van szó?
Te tudsz valamit?!
Máskülönben pedig nem kell őket, sem mást "besározni". Megtették ezt ők maguktól is. Azok, amik le vannak írva, olyan emberek egybehangzó beszámolói alapján íródtak, akik egy része még mindig köztünk él.
Nem a kereskedelmi csatornák, szenzációhajhász vágásai és ferdítései voltak a források.
Ma kilépek az utcára, jön két nő. Köszönnek, bár nem ismerem őket. Visszaköszönök, mert nem vagyok bunkó.
-Figyelemmel kíséri a tvben az árvízi eseményeket?- kérdezik
-Jehova tanúi vagytok?-kérdezem
-Igen.
-akkor bocsi, de nem érdekel.
És már megyek is tovább, nem hagyom őket szóhoz jutni, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!