Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanui miért eröszakosak?

Jehova tanui miért eröszakosak?

Figyelt kérdés

Miért van az hogy elöször eljöttek,meghallgattam öket hogy ne legyek bunko,igaz nem tudtam ök kik valojaban.Aztan nem megbeszélve elöre minden héten csengetnek nalam.

Hiaba nem nyitok ajtot,annyira kitartoak honapok ota,azt hiszik vallàsnézetet cserélek ö àltaluk..

Pedig vilagosan megjegyeztem,hogy nem ohajtok velük foglalkozni,idöm sincs,stb...Màr rendesen félek kimeni az ajton,nehogy pont arra jarjanak..De az utcan is szemtelenül leszolitana engem,vagy màsokat,ujsagot adnak,Nem lenne egyszerübb nem zaklatni,s egyetlenegyszer probalkozni csak?

2010. ápr. 5. 14:59
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
köszönöm a válaszod, és hogy le merted írni. egyszerűen menj be, és jelentkezz ki, ha tényleg ezt akarod. azt írod, nem élsz olyan életet, mint ők. ők rossz életet élnek?
2010. ápr. 6. 14:16
 42/48 anonim ***** válasza:

Kedves "papíron Tanú"!

Lehet, hogy agresszív vagyok? Nofene! Miért is?

Olyan könnyű dobálóznunk e szavakkal, csak az a baj, hogy kevesen néznek utána, miről is van szó.

Azok, akik itt mocskos hangnemben vagdalóznak, azok nem agresszívok? Nem, ők kedves és szelíd, jó emberek, akik nem élnek olyan ronda és bűnös életet, mint a Tanúk.

Jaj, a Tanúknál is akad olyan, akit be lehet sározni?

Fantasztikus! Vannak, akik sportot is űznek abból, hogy ezt tegyék, de ők azok, akik ugyanezt mindenhol megteszik.

2010. ápr. 6. 16:04
 43/48 anonim ***** válasza:

"Milyen szánalmas ez a kettős mérce, hogy ha más vallásokat, főleg a katolikusokat kell besározni, akkor milyen megbízható hivatkozási alap"

Besározta valaki a katolikusokat? Honnan veszed, hogy "főleg" csak róluk van szó?

Te tudsz valamit?!

Máskülönben pedig nem kell őket, sem mást "besározni". Megtették ezt ők maguktól is. Azok, amik le vannak írva, olyan emberek egybehangzó beszámolói alapján íródtak, akik egy része még mindig köztünk él.

Nem a kereskedelmi csatornák, szenzációhajhász vágásai és ferdítései voltak a források.

2010. ápr. 6. 16:16
 44/48 anonim ***** válasza:
kedves testvérem kolosszé 4:6
2010. ápr. 6. 16:16
 45/48 anonim ***** válasza:
kedves 14,16-os.szívesen,miért ne írnám le.Nem titkolom,és nem is szégyenlem.azt sem hogy tízen évekig tevékeny tanú voltam és sem,hogy már nem.Nem nem élnek rossz életet.és nem is ezért döntöttem úgy hogy elég.Ehhez nagyon hosszú út,és nagyon összetett dolog vezetett.a biblia azt írja,hogy nem mindenkié a hit,és ez tényleg így van.Van aki erre született,és van aki nem.ők nagyon szép családi életet élnek,és nagyon lelkiismeretesek őszinte emberek.de én időközben már visszatértem a világ szokásaihoz,mint az ünnepek stb.és így vagyok boldog,és saját magam.de igazából nem érdekel,hogy be vagyok e jegyezve vagy sem.ez csak adminisztráció.
2010. ápr. 6. 19:14
 46/48 anonim ***** válasza:

Ma kilépek az utcára, jön két nő. Köszönnek, bár nem ismerem őket. Visszaköszönök, mert nem vagyok bunkó.

-Figyelemmel kíséri a tvben az árvízi eseményeket?- kérdezik

-Jehova tanúi vagytok?-kérdezem

-Igen.

-akkor bocsi, de nem érdekel.

És már megyek is tovább, nem hagyom őket szóhoz jutni, ennyi.

2010. júl. 1. 21:10
 47/48 Lehel-Arpad válasza:
VAgj vissza , fenyegess sulyos esetben (rendorseg)
2011. jún. 18. 15:36
 48/48 anonim ***** válasza:
Szerintem te vagy a "súlyos eset"!
2011. jún. 18. 22:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!