Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanui miért eröszakosak?

Jehova tanui miért eröszakosak?

Figyelt kérdés

Miért van az hogy elöször eljöttek,meghallgattam öket hogy ne legyek bunko,igaz nem tudtam ök kik valojaban.Aztan nem megbeszélve elöre minden héten csengetnek nalam.

Hiaba nem nyitok ajtot,annyira kitartoak honapok ota,azt hiszik vallàsnézetet cserélek ö àltaluk..

Pedig vilagosan megjegyeztem,hogy nem ohajtok velük foglalkozni,idöm sincs,stb...Màr rendesen félek kimeni az ajton,nehogy pont arra jarjanak..De az utcan is szemtelenül leszolitana engem,vagy màsokat,ujsagot adnak,Nem lenne egyszerübb nem zaklatni,s egyetlenegyszer probalkozni csak?

2010. ápr. 5. 14:59
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
100%

határozottság!

na azt nagyon nem szeretik

2010. ápr. 5. 15:04
 2/48 anonim ***** válasza:
100%
Mert érzik rajtad/benned a bizonytalanságot. Ha mégegyszer próbálkoznak határozottan hozd a tudomásukra, hogy ha továbbra is zaklatnak, megteszed a megfelelő lépéseket!
2010. ápr. 5. 15:07
 3/48 anonim ***** válasza:
86%
Én kisvárosban lakom, egyszer jöttek hozzánk, megmondam, hogy köszönöm szépen, de más vallásom van és erős a hitem, nem térek át az ő vallásukra, és utána többet nem jöttek. Nagyobb városokban meg szerintem annyi helyre járnak, hogy nem nagyon tudják megjegyezni, kinél voltak már és kinél nem. Vagy ha nem nyitsz ajtót, akkor persze, hogy többször jönnek, mert azt hiszik, nem voltál épp otthon. Szólni kell nekik, hogy ne jöjjenek, kérszer-háromszor megmondod tapintatosan, hgy nem érsz rá ilyesmivel foglalkozni, vagy hogy nem érdekel a téma, esetleg megkéred, hogy jegyezzék fel a címedet és írják mellé, hogy ide többet ne jöjjenek, mert fölösleges. Néma gyereknek anyja sem érti a szavát.
2010. ápr. 5. 15:17
 4/48 anonim ***** válasza:
48%
3. válaszoló: Pontos válszt adtál!
2010. ápr. 5. 15:43
 5/48 anonim ***** válasza:
71%
Küldd el őket az anyjukba, akkor majd jönnek azzal hogy kínok közt döglesz meg meg ilyenek, de csak pofán kell őket röhögni. Akkor békén fognak hagyni.
2010. ápr. 5. 15:48
 6/48 A kérdező kommentje:

Nem felejtik el,hogy hol jartak,hisz ugyanaz a személy jön,tudja a^nevem,tud rolam somindent..

Lehet hogy nekik nem elég ezek szerint a "sajnos ritan vagyok itthon"

"alig jut idö magamra*

"rengeteg a dolgom"kifejezés,nekik az ell hogy"huzzatok el nagyon gyorsan"

2010. ápr. 5. 15:49
 7/48 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha legközelebb jönnek, akkor nyisd ki az ajtót (de ne engedd az ajtón belül őket), és köszönj rájuk, hogy "Jónapot kívánok, mit szeretnének?". Amint mondják, hogy Jehova tanúi, egyből vágd rájuk az ajtót, mondva, hogy "Viszontlátásra!". Talán rájönnek, hogy nem szívesen látod őket. Ha pedig nem, következő alkalomkor is engedd be és szólj nekik, hogy nem bírod ezt a hetek óta tartó "zaklatást", és ha nem fejezik be, megteszed a megfelelő lépéseket...
2010. ápr. 5. 15:56
 8/48 anonim ***** válasza:
21%

Itt megkapjátok a választ:

[link]

2010. ápr. 5. 16:00
 9/48 anonim ***** válasza:
48%

A harmadik válaszoló valóban pontos volt, így kell, ha valaki úgy érzi, nincs szüksége arra, amit ők díjtalanul nyújtani tudnak.

A mocskolódó válaszok pedig felesleges szócséplések! A negatív reklám is reklám!

A negyedik válaszoló pedig azért tetszett, mert vagy nincs ki teljesen..., vagy nagyon jól érzékeltette azt a szélsőséges váddömpinget, amit divatból egyesek művelnek.

Vagyis azok közül sok, szintén nem kevésbé "elmebeteg", már bocs a szóért.

2010. ápr. 5. 16:15
 10/48 anonim ***** válasza:
26%
A négyest hiába pontoztátok le, jó ha tudjátok, hogy a legtöbb vád, ami itt, ezeken az oldalakon (is) elhangzik, éppolyan marhaság!
2010. ápr. 5. 16:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!