Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek melyik az a...

Szerintetek melyik az a nézete Jehova tanúinak amit a legjobban cáfolni lehet, akár tényekkel is?

Figyelt kérdés
2016. febr. 11. 23:34
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
Mindegyik, amit elferdítettek a Bibliából, viszont ők nem akarják. Makacsul ragaszkodnak a hazugsághoz. Elég látványosan demonstrálja az itt írogató tanúk mindegyike.
2016. febr. 11. 23:57
 2/35 anonim ***** válasza:
0%

"tények"

Mihez viszonyítva tény, és milyen nézőpontból?

Mert emberi okoskodásból bármit lehet bizonyítani, de ezeket maga a Biblia cáfolja meg.

2016. febr. 12. 05:37
 3/35 anonim ***** válasza:
Tény az, ami le van írva a Bibliában, nem pedig a ferdített új világban, vagy az őrtorony valamelyik képes magazinjában.
2016. febr. 12. 06:14
 4/35 anonim ***** válasza:

„Mert emberi okoskodásból bármit lehet bizonyítani, de ezeket maga a Biblia cáfolja meg.”

Nem az én kérdésem, de akkor miért nem válaszolsz a Bibliából?

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__7..

2016. febr. 12. 10:25
 5/35 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek: Jehova tanúi nem állítják, hogy cáfolhatatlanok, mert, csak a Biblia ihletett Istentől. De azt igenis állítják, hogy bárki legyen is, aki jogosan tudja bizonyítani a Bibliával, hogy az állításunk (Jehova Tanúié) téves, mi azt figyelembe vesszük (sőt alapos vizsgálódás után korrigáljuk), de ami pl. itt is látszik, csak vád hangzik el a 'hamisságunkat' illetően, nem konkretizál. Az nem bizonyíték, ha vádol.

(egy Tanú)

2016. febr. 12. 13:25
 6/35 anonim ***** válasza:

"Szerintetek melyik az a nézete Jehova tanúinak amit a legjobban cáfolni lehet, akár tényekkel is?"

Amit nem lehet cáfolni, hogy egy Igaz Isten van, és egy személyben!

2016. febr. 13. 20:53
 7/35 anonim ***** válasza:
Hiszed, hogy egy az Isten? Az ördögök is hiszik...
2016. febr. 13. 21:25
 8/35 anonim ***** válasza:
A démonok sem háromság hívők!
2016. febr. 13. 21:37
 9/35 anonim ***** válasza:

Nézd meg ezt a vidót : https://www.youtube.com/watch?v=dWjTdOXJsew

Utána,lehet nézni,kutatni,mivel eredeti tényekről van szò a videòban.

A testület kb.130 éve keletkezett,(sokat változgat,ahány fő vezető,annyi változtatás) és azt állítsák magukròl a fő vezetők,hogy Istennel vannak kapcsolatba.

Egykor a Jehova Tanúk tartottak karácsonyt és dohányoztak.

Gyermeküknek nem adatták be,a védő oltást, mert testület szerint bűn. Sokak,akoribban nyomorultak lettek. De,eltelt pár évtized és változás történt. Kijelentették,hogy nem bűn és, hogy istentől meg világosodást kaptak.

Ez,ìgy történt az emberi szerv átültetéssel,is.

Ma vért nem fogadhatnak el, de pár évtized mulva igen. És még kitudja mennyi minden fog változni.

Óriási hitetlenség,olyat feltételezni Istenről,hogy évtizedeknek kellenek ahozz, hogy rá jöjön nem volt jó döntés,amit hozott előtte.

Egyértelmű,hogy a vezetők hazudnak.

Jehova sem isten neve.

Mòzes a csipke bokornál,mikor beszélt istennel,

megkérdezte istentől ,hogy mit mondjak ki vagy te?

Isten azt mondta " A vagyok vagyok,a vagyok küldött engem "

A vagyok szò hèberül jahve, de ez szerintem nem fogadhatò el névnek. A bibliában csak annyi utal isten nevére, hogy JHVH.

De a vezetők kiegészítették.

Nézz utána rendesen mielőt csatlakozol ehez a szektához.

Igaz vallás nincs, csak igaz hit.

Olvasd a bibliát és imatkoz istenhez, hogy segìtsen meg érteni.

A tanúk újvilag c. Forditasat nem javaslom, mivel nagyon át van ìrva. Nem tükrözi a valòságot.

2016. febr. 14. 13:00
 10/35 anonim ***** válasza:

"imatkoz istenhez,"

Apokrif szöveged megérintett, sőt megrázott. Amiket Istenről írtál, le is sújtott. Muszáj Isten Igéjét olvasnom, hogy felviduljak!

2016. febr. 14. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!