Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Emberek Miért Teszitek Ezt?

Emberek Miért Teszitek Ezt?

Figyelt kérdés
Miért van, hogy a vallás miatt "veszekszik" a legtöbb ember ma a világon? Holott egymást kéne tisztelnünk és szeretnünk független attól hogy épp keresztény zsidó vagy akármely másnak született. És még akár a keresztényeken belül is, hogy gondoljátok, hogy több jogotok van Istenhez vagy akármilyéhez, mint egy másik embernek, vagy ezen valláson belül másik csoportnak? Nem érzitek hogy ez helytelen hamis sz*r az egész? Nincs olyan hogy ti én meg isten....olyan van hogy MI! Ember mint Ember!

2015. dec. 31. 02:07
1 2 3 4
 31/32 Mcgalagony17 válasza:

Teljesen egyetértek. Szerintem is kb. annyira felesleges vallásról vitatkozni, mint egyéb ízlésbeni különbségekről. Én a magam részéről ateista vagyok- bár katolikus óvodába és iskolába jártam- és csak attól tudok megőrülni, mikor meg akarnak téríteni vallásos emberek... Ha én nem piszkálom őket, akkor őnekik miért fáj, hogy én nem hiszek Istenben? :)

22/N

2016. jan. 21. 13:10
 32/32 anonim ***** válasza:
Mert, ez van. Fogadd el.
2016. jan. 26. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!