Vallásos emberek, mit tehetnék?
Nem is tudom, bővebben csak privátban fejteném ki.
Van itt valaki, aki nagyon-nagyon vallásos, szinte ez teszi ki az egész életét, és van kedve erről írogatni?
Nagyon érdekelne.
Nos, nálam már az is érdekes kérdés, hogy melyik valláshoz tartozom. Nem határolom be magam, de I-tenben hiszek.
Ha valakinek van kedve, írjon. Előre is köszönöm! :)
Hello :)
Nem vagyok vallásos - tehát nem követek emberek által megszabott dogmákat.
De járok keresztény közösség(ek)be, ahol mindannyian a Bibliában és Istenben hiszünk.
Tehát inkább "erős hitűnek" nevezném magam, mint "vallásosnak". Persze ezek csak elnevezésbeli különbségek, de ettől függetlenül szívesen segítek bármiben :)
Nem akarlak megbántani, de a kommented alapján eléggé befolyásolható embernek tűnsz, akit a szekták egy kis agymosással lazán be tudnak szippantani.
Inkább olvasd a Bibliát, teológiai szakkönyveket, és az ókeresztény egyház irodalmát, és emellé imádkozz.
Sokkal többet érsz vele, hidd el.
Írd meg te privátban, hogy mi a kérdésed. Ugyanis, valóban nagyon sok tanácsot kaphatsz, akar jo szándékból is, de. Nem biztos , hogy igazak vagy segíteni tudnak. Ha tudok, szívesen beszélgetek veled itt. en hívő kereszteny vagyok, szeretem Istent, Az ÚrJézust.
ezert jo ez az oldal, mert jo kérdéseket is fel lehet tenni :)
Udv, Dani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!