Ajánlana nekem valaki Miskolci jehova közösséget én is vallásos vagyok szeretnék jehova közösség tagja lenni?
Miért?
A jw.org honlapon alul az összejövetelek szóra kattintva, beírod, hol laksz és kidobja a címeket
Ha valaki Ismeri a Tanúkat, és ilyen "hévvel" szeretne ismeretet szerezni a Bibliából, az nem nevezi Őket Jehováknak, mert tudja és tiszteli azt hogy Őket Jehova Tanúinak hívják,
S a Bibliában azt mondta Jézus, hogy Senki sem jó csak egy valaki, Isten
Az tény, hogy igyekszünk jók lenni, de erre a címre Isten jogosult, ember nem.
@: Az tény, hogy igyekszünk jók lenni, de erre a címre Isten jogosult, ember nem.
"Így lesztek fiai mennyei Atyátoknak, aki fölkelti napját jókra és gonoszokra, esőt ad igazaknak és bűnösöknek." (Mt 5,45)
Nem tudom ,hogy ez csak egy caak egy rossz vicc akar e lenni ,de ha nem akkor......nos, szóval nekem nem szabad téritenem ,de egy (igazán) JÓ tanács ,amit érdemes megfogadni (!): AHHOZ A SZEKTÁHOZ NE AKARJ TARTOZNI!
Üdv!
Nos ma Vasárnap van. Szedd össze magad és sétálj egyet Miskolc utcáin és ahol látsz egy Noe bárkájához hasonló új épületet sok öltönyös uriemberrel a bejáratnál, menj oda mert az lesz az.
De azért fogadd meg az előttem író figyelmeztető sorokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!