Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Vannak itt olyan "unalmas"...

Vannak itt olyan "unalmas" emberek, akik nem járnak közösségbe? Ha igen, miért nem teszitek? Mivel töltitek a szabadidőtöket inkább?

Figyelt kérdés
Illetve ti milyen embereket fogadnátok el, akikkel jól éreznétek magatokat? Milyen ismerkedési formára/helyre vagytok nyitottak?
2014. jan. 17. 23:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hülyén hangzik, de rohadtul nem érdekelnek mások és tehernek érzek még egy szimpla beszélgetést is.

Legszívesebben felköltöznék a tubesre remetének.

2014. jan. 17. 23:08
 2/11 anonim ***** válasza:
igen,unalmasak és fárasztóak az emberek nagy része
2014. jan. 17. 23:15
 3/11 anonim ***** válasza:

Talán furcsa lehet amit írok, de attól hogy nem járok közösségbe attól nem tartom unalmasnak magam, régen jártam diszkóba, de rájöttem hogy nélküle is lehet ismerkedni, azóta azt a pénzt ráfordítom az edzéseimre, hisz itthon szépítgetem magamat, ismerkedési forma nálam a levelezésből kialakulva adja magát, hely az lehet természet, séta stb Csendes félénk lány is jöhet, de kis cserfes is.

21/F

2014. jan. 17. 23:23
 4/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem feltétlen unalmas ember az aki nem jár közösségbe. Ezer meg egy dolgot lehet csinálni egyedül is, tanulni, szórakozni, kikapcsolódni, ahelyett hogy mások hülyeségeit kellene hallgatni.

De amúgy szerintem bizonyos fokú társasági élet mindenképp kell, ha más nem 1-1 sörözés a haverokkal, közös filmnézés, ilyesmik.

2014. jan. 17. 23:34
 5/11 anonim ***** válasza:

En nem jarok. Mindig van altalam fontosabbnak velt elfoglaltsagom. Most kisgyerekeim vannak, akik mellett szabadidöm gyakorlatilag nincs. (Nem divatbol irtam, mert sok mindenkinek azert van, hiszen atlag nem minden harul az anyukara, vannak nagymamak-apukak s, en ezt latom a környezetemben masoknal, de pont nekem sajn nincs.)

De: a gyerekek megszületese elött Sem jartam sehova. Pontosabban par evig kiprobaltam, de magamat lattam igazolva az eredmenyen, hogy felesleges. A tarsas alkalmakkor az emberek tul sokat isznak, tul sokat fecsegnek, aminek semmi ertelme, nem visz elöbbre senkit Sem. Igy Volt, hogy masodalast vallaltam, Volt neha 2 föallasom is, de Volt, hogy edzettem, knyveket olvastam, jogaztam, agykonrolloztam es hasonlok töltöttek ki a szabadidömet.

En keves oylan embert ismerek, akivel tenyleg jol erzem magam. Ilyen egy termeszegyogyasz, es a gyerekeimmel is persze jol erzem magam, csak az mas.

Ismerkedesröl meg azt gondolom, hogy valoban nem jo a 4 fal között ülni ilyen tervekkel, tehat meg kell adni az ismerkedes eselyet, de nem kell direkt keresni, csak olyan helyeken kell idönkent tartozkodni, ahol elöfordul a masik nem. Mivel ügyfelekkel/paciensekkel/vendegekkel dolgoztam a munkahelyeimen, igy mindig megvolt az eselye, es egyebkent a paromat is igy ismertem meg.

2014. jan. 18. 00:06
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, de szerintem ismerkedni nem csak a másik nemmel lehet és nem csak szex céljából. Egyébként hasonlóan látom, az emberek pazarolják az idejüket, egészségüket ahelyett, hogy építenék magukat.
2014. jan. 18. 11:35
 7/11 anonim ***** válasza:

Suliba jarok, dolgozok es edzek. Hetvegen meg pihenek. Neha talalkozom 1-2 baratnövel vagy haverral, de sose voltam bulizos, egyszerüen nincs ra igenyem.

23L

2014. jan. 18. 20:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Közösség? Az meg mi?? Nekem egy emberből is bőven elég egy óra hetente egyszer.
2014. jan. 19. 19:38
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem ugy ertettem, h csak a masik nemmel lehet ismerkedni, hanem ha eppen part keresel, akkor idönkent kell olyan helyeken tartozkodni, ahol elöfordul a masik nem. Ettöl az egyetlen esettöl eltekintve, ha a munkad soran vendegekkel/paciensekkel/ügyfelekkel dolgozol, sztem nincs szükseg direkt közössegbe jarni ismerkedes celjabol. Ennel többm idöt erre forditani sztem egyszerüen "draga", amikor annyi minden van meg... A munkad soran ugyis megismerkedsz hozzad hasonlo erdeklödesüekkel is, es sztem ez amiatt is jobb, mert igy spontanabb, szemben a "tarskeresö" tipusu ismerkedessel.

Egyebkent en a gyerekekkel itthon vagyok, közben költöztünk is, es külföld, nem voltak itt ismeröseink, megis mindig "adodik" magatol a program e ismerkedes, nem unatkozunk. Leginkabb a gyerekek csoporttarsai reven, az ö szüleikkel keresem a kapcsolatot, hogy a gyerekeink talalkozzanak - nekem jelenleg ennyiböl all a kapcsolat masokkal. Na meg a környekbeliekkel valtunk par szot seta közben. Ennyi a szabadidöm a gyerekek ota (meg neha a szamitogep, leginkabb önfejlesztes temaban es ami a gyerekeknek kell).

5.

2014. jan. 19. 23:16
 10/11 anonim ***** válasza:

velem az van, hogy a barátaim dolgoznak már, ezért sosem érnek rá, én meg még tanulok, de akikkel együtt tanulok, azok meg fiatalabbak és nem találom velük a hangot. Elvagyok az emberekkel, de vagy nincs rám idejük, vagy nekem nincs kedvem hozzájuk.

Azért nagy ritkán találkozunk egy-egy sörre. Meg nyáron közös nyaralás.

Szabadidőt meg otthon töltöm, otthoni dolgokkal... könyvek, filmek, internet, alváááás :D

2014. jan. 20. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!