Ádám és Éva a születésnapon kívül milyen más ünnepet tudott megtartani?
Mózes 1. könyve, a teremtésrõl 1:14 Azután ezt mondta Isten: Legyenek világító testek az égbolton, hogy elválasszák a nappalt az éjszakától, és meghatározó jelei legyenek az ünnepeknek, a napoknak és az esztendőknek
Mert itt többesszám az ünnep szó.
"Azért, mert a sátánisták szerint mindenki isten, aki annak akarja tekinteni magát. "
Basszus, a Jhvh egy sátánista, mert még az embereket is Istennek nevezte:
Zsolt 82,6
Én mondottam: Istenek vagytok ti és a Felségesnek fiai ti mindnyájan:
János 10
34. Felele nékik Jézus: Nincs-é megírva a ti törvényetekben: Én mondám: Istenek vagytok?
35. Ha azokat isteneknek mondá, a kikhez az Isten beszéde lőn (és az írás fel nem bontható),
36. Arról mondjátok-é ti, a kit az Atya megszentelt és elküldött e világra: Káromlást szólsz; mivelhogy azt mondám: Az Isten Fia vagyok?!
A gond ezzel, hogy nincs a földön, és nem is volt, és nem is lesz, aki meg lesz ítélve születésnap megtartása miatt. Sem ész érvek miatt, sem a Biblia szava által sem. Innentől kezdve NEM bűn. Ti vagytok, akik bűnnek állítjátok be, és bűnösöknek ezáltal mindazokat, akik megtartják.
Mivel ítéltek, ugyan azon ítélet alá kell, hogy essetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!