Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi az, amit nehéznek találod...

KZitus kérdése:

Mi az, amit nehéznek találod megtartani a Krisztusi tanításban?

Figyelt kérdés
és tanítsátok meg őket arra, hogy megtartsák mindazt, amit parancsoltam nektek.-Máté 28,20

2014. febr. 7. 12:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Az én örökké kísértő "démonom" a kishitűség, ami elhiteti velem, hogy nem vagyok jó semmire. Ez aztán magával hozza a többit is. Néha sikerül kidobnom az ajtón és jó ideig távol tartani, de visszajön az ablakon.
2014. febr. 7. 12:39
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat.

De ez nem inkább az önértékelés hiánya?

2014. febr. 7. 12:54
 3/9 anonim ***** válasza:
A halottakat támasszatok! parancsolatot kissé nehéznek vélem.
2014. febr. 7. 13:02
 4/9 anonim ***** válasza:

De, az önértékelés hiánya, ez viszont az élet sok más területére is hatással van.

Előző: "halottakat támasszatok" - ez tetszett :-D

2014. febr. 7. 13:10
 5/9 kefa 2000 ***** válasza:
T.KZitus! A legnehezebb számomra a türelem és ez nem változott a fül levágás óta.Egyébként pedig igaz amit a mester mondott az igáról.Üdv.
2014. febr. 7. 13:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Emberileg nézve szinte minden! :-)

Valahogy úgy vagyok ezzel én is mint a tanítványok voltak a gazdag ifjúval történt beszélgetés után: "Kicsoda üdvözülhet tehát? Jézus pedig rájuk tekintvén, mondta nékik: Embereknél ez lehetetlen, de Istennél minden lehetséges." (Mt. 19:25-26). Én ezt tapasztalom nap mint nap. A dolgok lehetetlennek tűnnek számomra, majd az Istennel való beszélgetés és együttmunkálkodás nyomán szinte maguktól megoldódnak!

Üdv. Péter

2014. febr. 7. 16:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Szeretni a csőcseléket. (és ilyen kijelentések után magamat)
2014. febr. 7. 18:40
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az őszinte válaszaitokat.

Az első válaszolónak szeretném ezt tanácsolni: prómáld meg magadat az Isten szemszögéből nézni.

Pédául gondolj arra, hogy Isten téged annyira értékesnek tart, hogy a Fiát feláldozta érted. Nem csak értékes vagy a számára, de nagyon szeret is. Bizonyítékod van rá. Ez lehet számodra ösztönző erő, hogy állandó kapcsolatot keress Istennel a Biblián és az imán keresztül. Ha Istennek kedves vagy, legyyél önmaagadnak is az, és értékesnek látod maajd magadat.

Sok sikert hozzá :)

2014. febr. 8. 19:30
 9/9 A kérdező kommentje:
bocsi az el el írásért
2014. febr. 8. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!