Mi az, amit nehéznek találod megtartani a Krisztusi tanításban?
Köszönöm a válaszodat.
De ez nem inkább az önértékelés hiánya?
De, az önértékelés hiánya, ez viszont az élet sok más területére is hatással van.
Előző: "halottakat támasszatok" - ez tetszett :-D
Szia!
Emberileg nézve szinte minden! :-)
Valahogy úgy vagyok ezzel én is mint a tanítványok voltak a gazdag ifjúval történt beszélgetés után: "Kicsoda üdvözülhet tehát? Jézus pedig rájuk tekintvén, mondta nékik: Embereknél ez lehetetlen, de Istennél minden lehetséges." (Mt. 19:25-26). Én ezt tapasztalom nap mint nap. A dolgok lehetetlennek tűnnek számomra, majd az Istennel való beszélgetés és együttmunkálkodás nyomán szinte maguktól megoldódnak!
Üdv. Péter
Köszönöm az őszinte válaszaitokat.
Az első válaszolónak szeretném ezt tanácsolni: prómáld meg magadat az Isten szemszögéből nézni.
Pédául gondolj arra, hogy Isten téged annyira értékesnek tart, hogy a Fiát feláldozta érted. Nem csak értékes vagy a számára, de nagyon szeret is. Bizonyítékod van rá. Ez lehet számodra ösztönző erő, hogy állandó kapcsolatot keress Istennel a Biblián és az imán keresztül. Ha Istennek kedves vagy, legyyél önmaagadnak is az, és értékesnek látod maajd magadat.
Sok sikert hozzá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!