Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Adna valaki tanácsot?

Adna valaki tanácsot?

Figyelt kérdés

Azzal kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni, hogy mit tegyek, hogy ne vágyjak ennyire a szexre. Ugyanis hívő vagyok, és szeretnék a házasságig várni. De az még nagyon messze van. Viszont az önkielégítés sem opció. Szóval mit tegyek, hogy ne ezen járjon az agyam?

18/L

(A hitemet sértő, obszcén válaszokat jelenteni fogom.) És nem, nem kérek privát üzeneteket!

Köszi!

2015. okt. 25. 19:51
1 2 3 4 5
 41/49 anonim válasza:

Én is vallásos vagyok, de ezzel az önmegtartóztatással nem feltétlen értek egyet. Mivel ez egy párkapcsolat fontos eleme, nem hiszem, hogy csak egy életre szóló döntés meghozatala után kellene kipróbálni, hogy milyen is együtt.

Ugyanakkor jelen társadalmunkban igen csak felülreprezentált a szerepe. Nem a szeretkezésnek, hanem a b*szásnak, fűvel-fával. Ez trendi, ez menő, ez ér 100 (1000, 10 000) lájkot. És pontosan ezért, igen nehéz elvonatkoztatni tőle. Megint egy amolyan szexuális forradalmat élünk és a csapból is ez folyik.

Az egyetlen, amit tenni tudsz, hogy mással foglalkozol. Bár nehéz. Nekem például nem is megy az, hogy ne önkielégítsek. Így tisztellek azért, hogy te ezt megállod. A lényeg, hogy ne is kezdd akkor el, mert leállni jóval nehezebb.

2015. okt. 29. 22:44
 42/49 anonim ***** válasza:
71%

Ha a ferjem hosszu idore elutazik tobbet sportolok uszom m

Lekotom magam este rogton alszom es reggel koran kelek.

Ha testi vagyat erzek siman imatkozom majd parancsolok maganak.

Onuralom jo erzes

2015. okt. 29. 23:20
 43/49 anonim ***** válasza:

Azt írja a Biblia : Mindenre van erőm a Krisztusban.

Vagyis van rá erőm ,hogy uralkodjak a nem vágyakon is.

Tudom nem könnyű,de Isten ismer és meg ért téged is és szeret ne segíteni neked ,ezért kérd az Ő segítségét,erejét.

2015. nov. 2. 11:52
 44/49 anonim ***** válasza:

# 42/43

Értem,köszönöm.És az önkielégítésben,mint opcióban mi olyan kivetnivalót találsz,ami Isten ellen megy?

2015. nov. 3. 08:31
 45/49 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak tereld el a gondolataidat róla.
2015. nov. 3. 11:45
 46/49 anonim ***** válasza:
onkielegites mindig fantasiaval jar es ha valkivel gondolatban paraznalkodsz az mar bun
2015. nov. 3. 20:42
 47/49 anonim ***** válasza:
És a férjed nem képes megbocsájtani neked a gondolataidat?
2015. nov. 12. 16:01
 48/49 anonim ***** válasza:

nem a ferjemnek kell megbocsajtani Nekem kell elszamolni a sajat lelkiismeretemmel is.

Es nem vagyok allat osztoneim uralom

2015. nov. 12. 16:17
 49/49 anonim ***** válasza:
De ha a férjed megbocsájt,kinek teszel vele rosszat? Magadnak nem,hiszen sem testi,sem lelki szinten nem lettél rosszabb,vagy beteg,de ha attól félsz,hogy maszturbáló kutyává,vagy delfinné válsz,állat sem ettől leszel,hanem mondjuk attól,ha rátámadsz valakire az utcán,mert ellenszenves.
2015. nov. 12. 16:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!