Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idosebb pasit szeretnek elcsabitani a holnapi nappal valaki adna par tanacsot?
Figyelt kérdés
N 23 vagyok o pedig 41f
nem viccellek ez komoly
2015. okt. 19. 18:09
2/6 anonim válasza:
Attól, hogy idősebb, nem kell semmit másként tenned...mosolyogj, legyél kacér, de mégis nőies és nem közönséges, add önmagad, nevess, beszélgess vele sokat, keresd a szemkontaktust, stb... ahogy szoktad.;)
4/6 A kérdező kommentje:
Valahogy vele minden mas
teljesen elgyengit ha a kozelebe vagyok pedig eros no vagyok ugyhogy ugy ahogy szoktam lehetetlen hiszen ha ramnez akkor zavarba vagyok
2015. okt. 19. 18:15
6/6 anonim válasza:
Miniszoknya bugyi nélkül sexy harisnyatartós harisnyával. Miközben villantasz véletlenül.ó? Esetleg leejtesz valamit és pucsítva így felveszed előtte lehajolva? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!