Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Adna nekem valaki tanácsot?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adna nekem valaki tanácsot?

Figyelt kérdés
Egyszerűen lehetetlen számomra már nagyon régóta (több mint egy éve) egy normális lányt találnom, komolyan mondom itt Budapesten semmi lehetőség nincs rá (tudom szórakozóhelyek, de ott rendes lányt nem fogok találni, meg túl bulizós sem vagyok), a baráti körömben meg igazából minden lánynak van barátja, pedig elég sokat vagyok haverokkal(voltunk pl.kocsmában is, ott sem sem tudtam soha), valamint még sportolni is szoktam. Több lánnyal is elkezdtem már ismerkedni, sokukkal meg is találtuk egymással a közös hangot, de az utóbbi egy évben nagyon szerencsétlenül jártam folyamatosan, (akár élőben akár neten ismertem meg őket), mivel egyikükkel sem jött össze, mert egy idő után vagy csak úgy nem írtak, vagy leráztak, vagy pedig más fiút találtak közben maguknak. Mit tudnátok ajánlani, hogy hol és hogyan próbálkozzak? 22/F
2015. okt. 13. 22:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Nálam is ez a helyzet, csak 23 éves vagyok.
2015. okt. 13. 22:50
 2/3 True Damage ***** válasza:
En sem fogok tudni erdemleges valaszt adni mivel kb barhol lehet ismerkesni de ezt nem ertem ha nem tudsz valaszolni akkor miert irod ki hogy en is igy vagyok vele....nem valasz a kerdesre.
2015. okt. 13. 22:53
 3/3 anonim ***** válasza:
1.javaslom hogy eleinte racionálisan próbáld a kapcsolataid kontrollálni, miután a bizalom(elmondott magáról sok dolgot stb) kialakult utána változhatsz szubjektivvé is, mond hogy mit szeretnél akkor is ha "gáz"(nem az) különben nem fogja érteni a nő mit akarsz tőle, normális nőket nem tudom hol gyártanak de a férfiak és a nők nem egyformák szóval ezt tartsd szem előtt esetleg ha egy nővel több ideje együtt vagy azt fogja tenni amit te elvársz tőle előnyösebb szituációt nem valószinü hogy találhatsz sajnálom és sok szerencsét
2015. okt. 14. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!