Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki megvigasztalna vagy adna tanacsot mit tegyek szakítás után?
Irj nyugodtan vigasztalni azt tudok.
18/L
hahaha, szerintem azt varta hogy mi irjunk neki vigasztalast, nem pedig hogy o irhat nekunk, nem?
mit tegyel? semmit nem tudsz.
sird ki magad, fogadd el hogy ez olyan mint a gyasz, ennek le kell futnia
ha neadjist' valaki meghal arra se kersz tanacsot hogy mit csinalj, gyaszolsz es kesz
kemeny lesz, de hidd el elmulik, mert olyan meg SOSE volt, hgoy ne mult volna el
Nekem mar volt 3 vilagrengeto szakitasom, az elsonel biztos voltam benne, hogy vege a vilagnak, az eletemnek semmi ertelme, stb.
a masodiknal mar kezdett valami remleni, hogy mintha mar ereztem volna igy a multban
a harmadiknal pedig csak hagytam, hogy az erzelmek vigyenek, amikor sirni akartam sirtam, ha nevetni nevettem, ha merges voltam tortem valamit, de kozben legbelul tudtam, hogy nem fog ez orokke tartani... aztan el is mult es immar 8 eve boldog kapcsolatban
ha ennek is vege akkor majd kezdodik a gyasz elolrol, de mar egyaltalan nem izgulok miatta (bar remelem hogy ennek nem lesz vege;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!