Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon összejövünk még?
Van egy lány aki 16 lett idén már 3 éveegakadt rajta a szemem és azóta tetszik, szeretem. Én idén lettem 17.. Mikor a lányt megismertem kapcsolatban volt, aztán szakított vele a barátja 2 év után...a lány nagyon összetört...egy fiú aki kisebb nála mellé állt mikor neki nehéz volt és jó barátok lettek..aztán jöttem én és jártunk 1 hónapot majd szakított a sulira hivatkozva..közben a fiúval megmaradt a barátság... Szakítás után eltávolodtunk picit de nem adtam fel minden nap beszélünk..már lassan 1 éve hogy szakított és még mindig szeretem..azt mondta nem akar elveszteni és maradjunk barátok, és talán még később egyetemen lehet valami...de közben a másik fiú bevallotta neki hogy kedveli és úgy néz ki járni fognak...a lany csak azt akarja megmutatani neki hogy nem akar többet mint barátság..
Elég furcsa módszer...az utóbbi időben kétszer is csókolóztunk...
Nem tudom sikerül e visszaszerezni...olykor nem tudom mihez kezdjek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!