Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22L vagyok. Van egy srác,25 éves. Nem járunk, csak szex van köztünk. Vajon összejövünk normális kapcsolatra?
nem bíztatni akarlak, de nekem az ilyen szexkapcsolatom úgy végződött, hogy én szerettem bele a lányba, de a lány pedig nem akart komolyabbat...
Úgyhogy van olyan, hogy a férfiak beleszeretnek ilyen helyzeben a nőkbe, de azt nem tudom, hogy ez mennyire általános....
25/f
ugyanakkor úgy járni valakivel, hogy sokat van külföldön, nem hiszem, hogy érdemes lenne...
talán akkor járnál jól, ha lélekben továbblépnél rajta, és keresnél egy olyan srácot, akivel nem csak szex van, de járhatnál is! :)
25/f
igen, az ember képes az utolsó reményszálba kapaszkodni, de aztán pedig csak rosszabb lesz....
Nem tudom, hogy milyen sűrűn jön haza, milyen sűrűn tudnátok találkozni, de ha ez a pici remény beteljesülne, akkor ott az újabb probléma... nem tudtok eleget találkozni, és akkor pedig abba fogsz megőrülni...
Mindenestre drukkolok, hogy úgy alakuljon az életed, ahogy mindkettőtöknek a legjobb.... :)
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!