Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem bírom már tovább. Szüksége...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cukormano03 kérdése:

Nem bírom már tovább. Szükségem van segítségre. Valaki? 16/L

Figyelt kérdés

Elore is elnezest szeretnek kerni az ekezet nelkui betuk miatt de telefonrol vagyok es igy egyszerubb:) koszonom.

Arrol van szo hogy volt egy 2 eves kapcsolatom aminek tegnap lett vege..

Vissza idezve a fiu 6 lannyal smarolt es ki tudja meg mit csinalt ennyit tudok. En is megcsaltam ot, 1fiuval lefekudtem. Es eggyel csokoloztam. Nagyon megbantam es nem mertem bele neznj a szemebe se, egyszeruen eletkedvem nulla volt. Vagtam magam... De megbocsajtott nekem, ahogy en is neki 6szor. Es most lett 9.es..megbukott egyszer. Es uj suliba kerult. Van egy lany osztaj tarsa es azt mondta nekem a baratom hogy az a lany ra van akadva. Fb- jelszavat tudtam a baratomnak. Es vegig neztem mit beszeltek ... Hat csak ugy le esett az allam. Talalkoztam a lannyal megbeszeltuk a dolgokat es meselte hogy be akart nyulni a bugyijaba. Azt mondta mi nem vagyunk egyutt.meg engem nem szeret.csak lehuzott penzel. Meg a lany lesmarolta... De nekem meg a baratom azt mutatta hogy irt a lanynak hogy engem szeret en hagyja ot beken.. Utana masnap mondta a lanynak hogy ne gondolja ezt komolyan. Csak a az "ex baratnom" kerte hogy ezt le irjam es megnyugodjon. Hat es mikot talalkoztunk a lannyal egy oraval kesobbi busszal fel hivta A baratomat pestre.

Meg latott minket es ki nevetett. Kerdeztem tolle hogy na es melyikonket akarod le smarolni? Es azt mondta hogy hat a Noemit tervezte... Es en lettem az undorito mocsok hogy talalkozni mertem a lannyal, Noemivel.

Kerdeztem baratomtol hogy mite volt ez jo? Azt valaszolta hogy -mar egy eve szakitani akartam csak nem mertem elmondani-... Es ertitek, addig hulyitetz engem. Nagyon szeretem ot es hianyzik mar most elegge. Es ra nezek az a semleges arc neki:(

De nem ertem hogy miert nem szeret hat sokat sirt utannam, vagta magat eleg erosen, meg akarta olni magat...persze ez forditva is, en is:')

Es ugy erzem nelkule nem megy semmi. Szerintetek?:(

2015. okt. 4. 21:11
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Too long i didnt read
2015. okt. 4. 21:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ti egymásnak vagytok teremtve...a szánalom oltárán égjetek el!
2015. okt. 4. 21:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyit tudok írni, hogy egyikőtök se elég érett egy párkapcsolathoz.
2015. okt. 4. 21:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon át tudom érezni a helyzeted mert egyszer velem is volt hasonló.

A legjobb amit tehetsz hogy elfelejted az egészet és a srácot is ami tudom, hogy nehéz lesz de jobb lesz neked. 17/L

2015. okt. 4. 21:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Lol most nézem milyen cuki a felh neved :33

Kár h a leírtak alapján failos vagy:/

2015. okt. 4. 21:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Kavarc-kavarc-bukfenc! Tényleg azt gondolod, hogy ez egy párkapcsolat?
2015. okt. 4. 21:42
 7/9 True Damage ***** válasza:
75%
Tűzzel mielőtt szaporodni tudnának!!!
2015. okt. 4. 22:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Ehhez nincs mit hozzáfűznöm. Szánalmasak vagytok mindketten.
2015. okt. 4. 22:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszeruen csak dugjatok egy jot azt jol van ;-D
2015. okt. 5. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!