Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S! Segítségre van szükségem! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A barátommal egy éve járunk és most 1000%-ig biztos vagyok benne, hogy meg akarja kérni a kezem. Ezzel semmi probléma nem is lenne, mivel nagyon szeretem őt, csak hát éppen ő 16 én meg 15. Légyszi valaki adjon valami jó tanácsot nagyon gyorsan! Előre is köszi!2015. szept. 17. 22:29
1/5 anonim válasza:
ez komoly?.:DDdd Mértnem mondod meg neki egyszerűen hogy szereted de ez nagyon korai? ennyi az egész.
2/5 anonim válasza:
Elsővel értek egyet, mondd meg neki, hogy szereted te őt, viszont ez nagyon korai :)
3/5 anonim válasza:
17 voltam amikor a baratom ugyanezt tette. Tobb mint 1,5 eve vagyunk egyutt. Nem volt jo otlet. Szeretem, nagyon. Elhittem neki, hogy o is. De azota mar reg nem rajong ugy ertem, szerintem mar nem is szerelmes, en meg az maradtam.
Mondd el neki, hogy ez meg tul korai, de szereted, es ha megmaradtok akkor.par ev mulva az egy hatarozott igen lesz.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi.
2015. szept. 18. 06:24
5/5 anonim válasza:
Van egy lány youtubeon, neki is 16 évesen kérte meg a kezét a barátja, most 22 éves a barátja meg 24, és több mint 6 éve jegyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!