Hogyan tekint Isten arra az egyházra, amely anno megkínoztatta és nem is akármilyen halálba küldte az eretneknek nevezett embereket? No és azokra, akik még ma is védik őket?
69-es:A kèrdező a vallàsrol kèrdezett nem a komcsikról,ugy ,hogy ismèt terelsz.Ugy làtom a kèrdèst elfelejtetted,vagy elakarod felejteni?
Most màr làtom álkereszèny vagy es pàrtolod a kèrdèsben lèvő bünöket.
De ha az eretnekeknek mondott szemèlyek közt lettèl volna nem igy beszèlnèl.Elkèpesztő,hogy a huszonegyedik szàzadban mèg itt tartunk,hogy nem mondunk ellent az ilyen terornak,hanem vannak emberek akik vèdik,vagy titkoljàk.
Sőt ezek a Jèzus követői!
Továbbá ha a forumon rèszt veszel foglalkozz a kèrdèssel es ne a felhasználok gyalàzásával eleget tève a GYIK szabàlyainak tiszteletbe tartva őket.Nem pedig orvoshoz küldeni őket.
"Most màr làtom álkereszèny vagy es pàrtolod a kèrdèsben lèvő bünöket"
Jól van, hidd ezt, nekem mindegy, hogy te mit hiszel.
Jó éjszakát, szép álmokat. 67-ben teljes választ adtam, ha akarod megérted, ha nem nem, telejsen mindegy
71-nek:Addig amig vàlaszolnàl hàrom linket meg kerestem,mèg nem teszem be, egyelőre csak a cimet:
-Ügynök kèrdès es a papi ügynökök.
-Besugó ügynök papok.
-Itthon:Több mint száz katolikus pap volt ügynök?
-Megbànàs es vezeklès nèlkül –.besugo papok.
Egyelőre csak ennyit arrol,hogy kik voltak a fő besugok a komcsiknak.Es ezekkel kène tisztàzd a betegsègüket nem pedig a tisztelt felhasználokkal,mert ezek szellemi betegek(voltak).Altaluk sokan kerültek a komcsik kezèbe,mert a komcsiknak volt annyi eszük,hogy akik a tömeggal voltak kapcsolatban azokat szerveztèk be besugonak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!