Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan tekint Isten arra az...

Hogyan tekint Isten arra az egyházra, amely anno megkínoztatta és nem is akármilyen halálba küldte az eretneknek nevezett embereket? No és azokra, akik még ma is védik őket?

Figyelt kérdés
És ha az eretnekeknek volt igazuk?

2015. okt. 8. 12:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
nem érted 70? hát úgy,hogy a gyarló bűnös emberek öldökölnek - de az ateista komcsik 100 év alatt 100millió áldozatot produkáltak. Szállj le a katolicizmusról, mert attól te nem leszel jobb, hogy ekézed őket.. 67-ben leírtam, mivel kell foglalkozni, ha szellemi úton jársz - nem a rosszal, hanem a jóval.
2016. ápr. 23. 21:57
 72/74 anonim ***** válasza:

69-es:A kèrdező a vallàsrol kèrdezett nem a komcsikról,ugy ,hogy ismèt terelsz.Ugy làtom a kèrdèst elfelejtetted,vagy elakarod felejteni?

Most màr làtom álkereszèny vagy es pàrtolod a kèrdèsben lèvő bünöket.

De ha az eretnekeknek mondott szemèlyek közt lettèl volna nem igy beszèlnèl.Elkèpesztő,hogy a huszonegyedik szàzadban mèg itt tartunk,hogy nem mondunk ellent az ilyen terornak,hanem vannak emberek akik vèdik,vagy titkoljàk.

Sőt ezek a Jèzus követői!

Továbbá ha a forumon rèszt veszel foglalkozz a kèrdèssel es ne a felhasználok gyalàzásával eleget tève a GYIK szabàlyainak tiszteletbe tartva őket.Nem pedig orvoshoz küldeni őket.

2016. ápr. 23. 22:14
 73/74 anonim ***** válasza:

"Most màr làtom álkereszèny vagy es pàrtolod a kèrdèsben lèvő bünöket"

Jól van, hidd ezt, nekem mindegy, hogy te mit hiszel.

Jó éjszakát, szép álmokat. 67-ben teljes választ adtam, ha akarod megérted, ha nem nem, telejsen mindegy

2016. ápr. 23. 22:25
 74/74 anonim ***** válasza:

71-nek:Addig amig vàlaszolnàl hàrom linket meg kerestem,mèg nem teszem be, egyelőre csak a cimet:

-Ügynök kèrdès es a papi ügynökök.

-Besugó ügynök papok.

-Itthon:Több mint száz katolikus pap volt ügynök?

-Megbànàs es vezeklès nèlkül –.besugo papok.

Egyelőre csak ennyit arrol,hogy kik voltak a fő besugok a komcsiknak.Es ezekkel kène tisztàzd a betegsègüket nem pedig a tisztelt felhasználokkal,mert ezek szellemi betegek(voltak).Altaluk sokan kerültek a komcsik kezèbe,mert a komcsiknak volt annyi eszük,hogy akik a tömeggal voltak kapcsolatban azokat szerveztèk be besugonak.

2016. ápr. 23. 22:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!