Gáz nem ismerni a Miatyánkot?
"Azzal már mindenesetre problémáim vannak, ha valaki az Odüsszeiát a miatyánkkal hozza egy szintre."
Úgy látszik a helyesírással is problémáid vannak: a Miatyánk nagy "M".
Az alapműveltségnek nem sok haszna van.
Csak akkor használna neked, hogy megismerj egy kis magfoszlányt az igazságból, ha a hallott beszédeket hittel kevernéd össze.
"Úgy látszik a helyesírással is problémáid vannak: a Miatyánk nagy "M"."
Neked pedig úgy tűnik az illemmel vannak problémáid, mert kit érdekel valaki másnak a helyesírása, amennyiben értelmesen fogalmaz és nem okoz agyrémet az elvétett hibája/hibái?
+ Nem tudom, hogy a 29-es a te hozzászólásod volt-e, de ezidáig az alapműveltség volt a téma, nem pedig a keresztény hitet degradáló álláspontja. Senki sincs tisztában az alapműveltség tudásanyagának a 100%-ával, ennél fogva értelmetlen a kijelentés miszerint valaki pont a Miatyánk ismerete nélkül ér kevesebbet.
Neked pedig úgy tűnik az illemmel vannak problémáid, mert kit érdekel valaki másnak a helyesírása, amennyiben értelmesen fogalmaz és nem okoz agyrémet az elvétett hibája/hibái?
+ Nem tudom, hogy a 29-es a te hozzászólásod volt-e, de ezidáig az alapműveltség volt a téma, nem pedig a keresztény hitet degradáló álláspontja. Senki sincs tisztában az alapműveltség tudásanyagának a 100%-ával, ennél fogva értelmetlen a kijelentés miszerint valaki pont a Miatyánk ismerete nélkül ér kevesebbet.
32 nem azonos 29-cel
29 vagyok - az illetlen, értelmetlen kőbunkó tahó állat, aki ebből a kérdésből, miszerint "Gáz nem ismerni a Miatyánkot?" kihallotta a keresztény hit degradálását.
Térden állva esedezem, bocsáss meg nekem, ó zseniális keresztényellenes ateista! meg tudsz bocsátani?
# sörpocak
32-es vagyok, a 23. is én voltam, a 29-es nem.
Mások helyesírásával nem szoktam foglalkozni, de jelen esetben azért engedtem meg magamnak a cinikusnak szánt megjegyzésemet, mert a kontextusból úgy tűnt, hogy a válaszoló szándékosan bunkózik. Ha az Odüsszeiánál meg tudta nyomni a shift gombot, akkor talán a Miatyánknál is sikerült volna.
De ha tévedek, és nem volt szándékos a részéről, akkor elnézését kérem.
Egy pillanatra vonatkoztassunk el a Miatyánktól, hiszen itt már azzal is dicsekedett valaki, hogy ő bizony még a Himnuszt sem tudja.
Én ebben az egészben nem azt látom elsősorban tragikusnak, hogy valaki konkrétan nem tud ezt vagy azt. Hanem magát a hozzáállást tekintem tragikusnak, hogy ahelyett, hogy akkor szép csendben utána nézne, még veri a mellét, hogy milyen jó is az, hogy már pedig ő ezt nem tudja.
A végén még az jön ki, hogy az a hülye és a lúzer, aki mégis tudja.
36 "hogy az a hülye és a lúzer, aki mégis tudja." Természetesen az a cél. És a fenti jelzőkön kívül még sötét, maradi, "valláskárosult" Mint az összes valamire való alkotó és előadóművész.
https://www.youtube.com/watch?v=ha_FGhxqQwQ
Két 65%-os válaszoló...eddig nem esett le bocsánat.
Akkor most így:
36-os válaszoló!
Rendben, nem gond, én is hibáztam. Kicsit egymásba mostam a hozzászólásaitokat fejben és rosszul jött ki.
29-es (egyben 35-ös)!
"kihallotta a keresztény hit degradálását. "
Ejtettem egy helyesírási hibát, mert nem *hitet*, hanem *hited* lett volna a jó szó. Viszont a birtokviszony így is kivehető, amit sajnálatos módon nem sikerült értelmezned. Nem a keresztény hit lett degradálva, hanem (ha a 29-es válaszodból indulok ki) mindazok, akik speciel a Miatyánkkal nincsenek képben. Hozzászólásomnak nem volt köze az eredeti kérdéshez, csak a te véleményedhez.
"Térden állva esedezem, bocsáss meg nekem, ó zseniális keresztényellenes ateista! meg tudsz bocsátani?"
Most az egyszer elnézem, de ez is nagy szó, mert hitetlen létemre sosem fogom megismerni a megbocsájtás mivoltát. Tudod mi ilyen érzelmileg retardáltak vagyunk. A családalapítás is csak hobbi.
Nyugi, már a helyesírás sem az alapműveltség része. Igazából már semmi sem az. Sőt az a gáz, ha tudsz valamit a világról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!