Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Melyik könyvek segíthetnek a...

Melyik könyvek segíthetnek a legtöbbet a keresztényi hit megújításában?

Figyelt kérdés

2015. júl. 5. 19:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/176 A kérdező kommentje:
Jó,akkor a citromlé..
2015. júl. 8. 15:39
 22/176 anonim ***** válasza:

te nagyon alázatos vagy. lehet, hogy ez kis dolog, de aki hű kicsin...

tudod, ilyeneké lesz Isten országa...

2015. júl. 8. 15:49
 23/176 A kérdező kommentje:
Ez az egyetlen lehetséges út.És örülök,hogy így van.
2015. júl. 8. 16:02
 24/176 A kérdező kommentje:
Az én számomra egyetlen lehetséges út,úgy értem.
2015. júl. 8. 16:12
 25/176 anonim ***** válasza:
„Én vagyok az út, az igazság és az élet. Senki sem jut az Atyához, csakis énáltalam."
2015. júl. 8. 16:21
 26/176 A kérdező kommentje:
Értem.A második kommentem helytelen felfogásból íródott.
2015. júl. 8. 17:38
 27/176 A kérdező kommentje:
Utána éreztem,hogy fölösleges volt magam kiigazítani,de nem jutott eszembe semmi,amivel korrigálhattam volna
2015. júl. 8. 17:45
 28/176 anonim ***** válasza:

csillagos ötös.

ne félj, ha beismered a hibáidat, az nem lefelé, hanem felfelé módosítja a személyiségedet. mind a Teremtő előtt, mind az emberek előtt. :-)

2015. júl. 8. 20:41
 29/176 A kérdező kommentje:
Nekem az nyitotta fel a szemem az élet értelmére,amikor Karácsony másnapján meghalt a sógorom.25.-én még magamban "fújoltam" rá,aztán két nappal később,egyik pillanatról a másikra leállt a szíve.Egyedül ücsörgött a kanapéjukon,a húgom a fenti szinten játszott a gyerekeivel,aztán amikor lejött,azt látta,hogy arccal a kanapéba fúródva fekszik,a keze lelóg a földre,a notebook meg a földön.Ezt egyszerűen nem hiszem el!48 éves volt.És tudod miért?Egészségügyi probléma?A frászt!A saját családja felelős az egészért!Márminthogy mi.Másfél évvel a halála előtt aztán beálltam én is a sorba.De ők nem értenek semmit az egészből.Nekem akkor felnyílt a szemem,mindent megértettem néhány másodperc alatt.Már egy ideje rátaláltam ugyan a fontos könyvekre akkor(néhány héttel korábban),és próbálkoztam is karácsonykor,de sajnos naponta legfeljebb egy oldalt tudtam/tudok elolvasni,úgy hogy meg is értsem,ezért a próbálkozásaim őfelé egy pillanat alatt elhaltak.Azóta mindenkire igyekszem úgy tekinteni,mintha a Péter lenne.Most valahol a szellemvilágban van,és nagyon fontos nekem,hogy jó helyen legyen.Valahogy úgy akarom csinálni,ahogy az egyiptomiak,abban az értelemben,hogy a földi életüket alárendelték a túlvilági életnek.
2015. júl. 8. 22:49
 30/176 A kérdező kommentje:
Egyébként Áldjon meg az Isten ezerszer!Ott voltál végig az évek alatt,én meg..Most úgy gyűlölöm a rosszat,hogy azt nem lehet szavakba önteni!
2015. júl. 8. 22:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!