Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúi nem gogondoljátok...

Jehova tanúi nem gogondoljátok, hogy a Marcis videók enyhén szanalmasak?

Figyelt kérdés
Legnagyobb kedvenc a "Legyél Jehova baratja".
2015. jan. 23. 15:47
1 2 3 4 5
 41/46 KZitus ***** válasza:

Szervusz

Még egyetlen szülővel, sem találkoztam, akinek a tiedhez hasonló lenne a véleménye, pláne nem gyerekekkel, pedig nem tudnám megmondani hány családnak mutattom meg, és tanítottam meg hol kell megtalalniuk.:-)

Persze a te véleményedet is tiszteletben tartom. Nem tetszet mindenkinek...

2015. febr. 2. 21:00
 42/46 A kérdező kommentje:
Kedves előző hétvégén raertem valaszolgatni, mert érdekelt, hogy vehet valaki ilyet komolyan, elég sokszor megtalalnak a tanúk vagy utcán vagy háznál, gondoltam kicsit akkor utána járok mit tartanak jónak
2015. febr. 2. 21:04
 43/46 A kérdező kommentje:
Amúgy leirtam, hogy a varázsló bábus kis animacioban mit találok gusztustalannak de hát nem jutott el a tudatotokig.
2015. febr. 2. 21:09
 44/46 anonim ***** válasza:
Rendben. Tudomásul vettük, számodra gusztustalan a videó. Aki ilyen pontosan idéz belőle látta egy párszor. Köszönjük, hogy ennyiszer megnézted!
2015. febr. 3. 07:11
 45/46 A kérdező kommentje:
Hát b mwg fogyatékos vagy? nem a levegőbe akartam beszélni, de ti menthetetlenek vagytok nem tudtok egy normális választ adni akár ha Személyesen hazalva keresitek fel az embert.
2015. febr. 3. 09:16
 46/46 anonim ***** válasza:

Tehát normális választ szeretnél? Nem tudom az eddigiek miért nem voltak azok, de akkor rövid leszek.

"Jehova tanúi nem gogondoljátok, hogy a Marcis videók enyhén szanalmasak?"

Én egy Jehova Tanúja nem gondolom, hogy a Marcis videók szánalmasak. Nem tartom szánalmas tulajdonságnak a megbocsátást, az alázatosságot, a másokkal való törődést. Nem tartom szánalmasnak, ha egy szülő odafigyel gyermeke szellemi fejlődésére, és azt sem tartom szánalmasnak hogy a videó kidomborítja, hogy a gyerekeknek hallgatni kell a szüleire.

Szóval nem gondolom, hogy enyhén szánalmasak a videók, nekem igazán tetszenek.

2015. febr. 3. 11:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!