Szerintetek nem szánalmasak ezek az Apple-fanok?
Sokszor felteszi valaki a kérdést, hogy iPhone vagy egy Androidos telefon a jobb? Vagy éppen iPad vagy más tablet? Milyet vegyen?
Sorba jönnek a válaszok, amik értékelésénél aztán egyértelműen az Apple lép előnybe. Kinek milyen telefon jön be! De ha egy válaszoló az Androidosat írja, még ha érvel is hozzá, és esetleg ha félig igaza is van, az Apple-ösök akkor se ismerik a kék kezet se, hanem egyből teljesen lepontozzák, csak mert az Androidost javasolta. "A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik"
Hogy lehet ennyire belebolondulni egy telefonba vagy tabletbe?
igen vannak ilyenek, de van kivétel is.
Viszont ez van forditva is, mert az androidosok meg mindig a tulárazott divatcikk dumával jönnek, pedig tényleg van aki azért veszi mert jó telefon, nem pedig az logó miatt.
Szval ez egyénfüggő :)
Személy szerint Androidos vagyok de nem itélem el se az Ios se a wp se :)
Kinek mi tetszik, és én is iphonon gondolkozom, de nem azért mert apple, hanem mert sok pozitívumot olvastam róla.
És igen a sznobok mindig is elősködni fognak itt GYK-n az andriod meg az ios Fanok pedig ócsárolni fogják ugyis a másikat.
Mondjuk tény, hogy én sose ajánlom az iPhone-t, de azért elolvasom a javaslatokat, és ez alapján át is gondolom az olvasott választ, mielőtt pontoznék (már amikor pontozok egyáltalán), de sajnos sokszor tapasztaltam értelmetlenül a piros kezezést, ami szerintem már nagyon túlzásba vitt fanatizmus az Apple-ösöktől. :/
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Apple-t használok, de szerintem nem tartozok az általad leírt csoportba.
Androidról és Windowsról váltottam iOS-re és OSX-re, pontosan tudom, hogy (nekem) mennyivel jobb az Apple rendszere. Igen, imádom az Apple-t, úgy gondolom, hogy (szinte) tökéletes termékeket készítenek, minden szempontból.
Egyébként nem lehet véletlen, hogy a világ legértékesebb cége/márkája az Apple. Magyarországon azért nem használ mindenki almás cuccot, mert az átlagembernek (sajnos) más dolgokra megy el a pénze.
P.S. Hidd el, ez a kategória létezik a másik oldalon is (Android-fan), szerintem mindkettő idegesítő, hiszen normális véleményt akkor alkothatsz két dologról, ha mindkettőt használtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!