Tényleg ennyire szánalmasak ezek a photoshop munkáim?
Nem gondolom magam azért fú de tehetségesnek, de azért egyeseknél jobbnak.Gondolom a többség ismeri a Deviantart nevű oldalt, ahová mindenféle témában lehet képeket feltölteni.
Nos én is már több mint egy éve tagja vagyok.Nem panaszkodom mert szép számmal néztem már rám eddig is, de azért még sem elegen.
Az elmúlt napokban is több photoshop képet készítettem.Persze lenyúlás,majmolás stb...mindegy én szeretem ezt csinálni, mert a semmiből is lehet nagyon jó képeket alkotni.
Rengeteg olyan használója van az oldalnak akik nem is értem miért vannak fent, mert kb pálcikaembereket rajzolnak, semmi jó nincs benne, így még én is tudom painttel dolgozni, mégis az ő rajzaikat 1000ek csodálják...rám meg még csak a fav gombot sem nyomják.
Nézzétek meg,ezekről beszélek:
[link] #/d2xhirp
[link] #/d2xfyrm
Ennyire szánalmasak?Sehogy sem jók?Mondani valójuk sincs?Giccsesek?Vagy mi a baj velük?
Ha a szivárványosra adok egy favot,jobb lesz?
Egyébként ez speciel giccses, de a szivárványos nem rossz.
Mi a fene giccses ezeken most őszintén? De tényleg, fejtsd ki, mert nem értem.
Mi lenne jó?Milyen téma?Mert speciel nem tetszik semmi.
Ha mesés az nem jó.Ha kicsit sötétebb az sem.Elvont.Az sem.Hétköznapi?Az sem.
Az ötlet jó, csak sztem elcseszted a színharmóniát..
Tűzpiroshoz nem illik a kékeszöld szte, és valahogy térhatásúbbá kellene tenned a képet..
Én jobban kiemelném a gyereket, a virágot kissebbre csinálnám, és a tenyeret homáylosítanám és a fókuszt a gyerekre állítanám, ezzel talán adnál neki egy kis térhatást..
Egyébként nekem sem sikerült megtanulni a fotoshop hazsnálatát, sztem nem valami felhasználóbarát program..
Az adobe programokat egyébként sem tartom valami túl jónak...
És akkor,hogy lehetne,hogy ne úgy tűnjön?Direkt árnyalom őket, elmosom a szegélyeket, hajlítom,hogy ne úgy tűnjön.Akkor mégis mit csináljak még velük?
Szívvel lélekkel csinálom.
Legközelebb figyelek a színekre is.De én szépnek látom így is a színharmóniát, valószínű azért mert az eredeti történetben is ilyen volt.
A hátteret direkt nem mostam el, a tulipán direkt ilyen nagy...nem is lehetne kisebb mert egész kép volt(kivéve ha kivágom, de azt nem akartam).
Csak azt nem értem,hogy tényleg mi a gond ezekkel.Teljesen természetesek a témák, alapvetően a fantáziát helyezi előtérbe az oldalam.
Technikailag sem látok magamban gondot, mert tényleg árnyalom a képeket, kivágásban oké,hogy béna vagyok, de igyekszem kompenzálni.
Úgy, hoyg bár modnom én nem nagyon értek a fotoshophoz, de rétegeket csinálsz és a virágot meg a kezet kicsit kifakítod színekből..
A gyereket meg kikontrasztozod és emeled a színtelítettséget..
A képelkotásnak vannak szabájai, rajzórán ezeket tanítják..
Iylen meg oylan ábrázolás, árnyékolások stb..
Szerezz egy rajzkönyvet!
Egy művészi kép attól művészi, hogy oylan dolgot vagy úgy mutatja meg, ahogyan nem láthatja bárki más.
Az amit minden sarkon láthatsz nem művészi..
Dereng már vmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!