Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Tényleg ennyire szánalmasak...

Tényleg ennyire szánalmasak ezek a photoshop munkáim?

Figyelt kérdés

Nem gondolom magam azért fú de tehetségesnek, de azért egyeseknél jobbnak.Gondolom a többség ismeri a Deviantart nevű oldalt, ahová mindenféle témában lehet képeket feltölteni.

Nos én is már több mint egy éve tagja vagyok.Nem panaszkodom mert szép számmal néztem már rám eddig is, de azért még sem elegen.

Az elmúlt napokban is több photoshop képet készítettem.Persze lenyúlás,majmolás stb...mindegy én szeretem ezt csinálni, mert a semmiből is lehet nagyon jó képeket alkotni.

Rengeteg olyan használója van az oldalnak akik nem is értem miért vannak fent, mert kb pálcikaembereket rajzolnak, semmi jó nincs benne, így még én is tudom painttel dolgozni, mégis az ő rajzaikat 1000ek csodálják...rám meg még csak a fav gombot sem nyomják.

Nézzétek meg,ezekről beszélek:

[link]

[link] #/d2xhirp

[link] #/d2xfyrm

Ennyire szánalmasak?Sehogy sem jók?Mondani valójuk sincs?Giccsesek?Vagy mi a baj velük?

2010. aug. 29. 20:58
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Én nem értek ehez de nekem nem tetszik sorry:(
2010. szept. 1. 22:08
 22/30 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem találják meg a képedet. Olyan ez, mint a blogok. Ha nem vagy kint a főoldalon, nem kommentelsz sokat, nem 'reklámozod' magad, akkor nem nézik meg túl sokan.

Ettől függetlenül nem kell elszontyolódni, gyakorolni kell :] Ha pedig neked tetszenek a képeid, akkor miért érdekel, hogy mások mit gondolnak?

Tudtad például, hogy Picasso képeit nem akarták kiállítani, mert 'túl modern' volt? ;]

2010. szept. 2. 12:59
 23/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat, megfogadok mindent.

Ma készítettem egyet, nézzétek meg.Igyekeztem figyelni, ez abszolút saját ötlet.Tudom,hogy a kivágás nem a legszebb, de igyekeztem a férfit úgy vágni,hogy úgy tűnjön,hogy tényleg a fűben fekszik,belelapult...árnyékoltam,igekeztem a kontrasztra is figyelni:

[link]

2010. szept. 2. 18:12
 24/30 anonim ***** válasza:

Muszáj mindig egy embernek feküdni valami növényen?

És mit keres ott a két csaj?

2010. szept. 2. 20:40
 25/30 A kérdező kommentje:

Oh hát bocs,hogy most ilyet gondoltam ki:/

A Danse Macebre azt jelenti,hogy halál tánc,költői cucc...

A hattyúk ihlették akik a párjukkal halnak...na a lány barátja meghal és vele hal ő is...az a másik szellem lány az ő lelke ami az utolsó táncát járja el.

2010. szept. 2. 20:46
 26/30 anonim ***** válasza:

1. Dícséret: Ügyes, igen, fejlődsz! :)

2. Nem dícséret: Olvasgattam a Deviantarton a kommentjeidet. Tudom én, hogy pocsék ha az ember szeretne valamiben jó lenni és úgy érzi nem ismerik el/nem elég jó/nincs tehetsége, de könyörgöm, ne nyavajogj ennyit. Ezt nem bántásból mondom, hanem mert tök felesleges.

És ha pocsék/borzalmas/iszonyatos/szánalmas amit csinálsz, akkor mi van? Ahogy Te is mondtad, millió sokkal pocsékabb kép van fent tele favokkal, meg rajongókkal, stb... Te - ha rám hallgatsz - ne ezért csináld. Hanem azért mert szereted csinálni.

Mióta csinálod ezt? 4 hónapja? Ugyanmár.... majd ha 5 éve csinálod és pocsék vagy, akkor nyavajogj... illetve akkor se, de addig meg élvezd, fejlődj, és sz@rd le, hogy hányan favolnak, meg mik rólad a vélemények.

Én pl 2 évig szemezgettem a decoupage-zsal, de nem csináltam, mert giccses, nincs benne semmi művészi és millióan csinálják nálam sokkal jobban... aztán csináltam egy dobozt (ami giccses, egyáltalán nem művészi és millióan jobbat csináltak volna) DE lesz@rom, mert imádom, hogy én csináltam és tök jó.

Nnna beszéltem.. hát kb ennyi...

És csak hogy szivassalak: a képeid továbbra se tetszenek (kivéve kb kettőt) nna és akkor mi van? úgy kell nekem... :)

2010. szept. 2. 20:59
 27/30 anonim ***** válasza:
Na, ez már jobb.
2010. szept. 2. 21:08
 28/30 A kérdező kommentje:

Igazad van, felesleges hisztiznem,hogy másnak nem tetszik,mert nekem tetszik és kész...:)El is szégyelltem magam,úgyhogy elrejtettem a nyavalygós kommentjeimet ;D

Nem is a favokért csinálom, csak az olyan elismers féle,hogy na igen, tetszik amit csinálsz, ez eddig számított, most már nem:D

Továbbra is folytatommert élvezem csinálni:)

Ha neked meg nem tetszik akkor vess magadra:D :D:D

Dekopázs?Na látod;DÉn ékszereket készítek még süthető gyurmából:)Ma pl a kockás fülű nyulat fogom:D

2010. szept. 3. 07:59
 29/30 anonim ***** válasza:

Nna végre, ez a hozzáállás már sokkal jobban tetszik. :)

Egyébként a legutolsó képed tényleg sokkal jobb, meg a "The traveller" is tetszik és a Miss Poppinsos, azokban tényleg van valami "plusz".

Szóval még az én ízlésemnek megfelelően se vagy reménytelen eset :D:)

Sok sikert és kevés nyavajgást! :)

2010. szept. 3. 08:37
 30/30 A kérdező kommentje:

Kösz XD tudom,hogy jó vagyok és leszek jobb is, ebben biztos vagyok, de ugye nem mindig van olyan napja az embernek amikor olyan képet tud csinálni ami f@sza és mindent visz:D

Valószínű az a baj ezekkel a mesés képeimmel(mmint az Alice és a Hüvelyk Pannás),hogy imádtam őket, csak ugye rossz irányba viszik a stílusom, mert ezeket mindenki ismeri:)Ettől függetlenül sokan ránéztek:D

Bevallom,hogy van olyan,hogy ha egy képet sokan meglesnek akkor utána abból többet készítek (pl az Alices), de ami meg saját az meg olyan igazán én:)Nekem tetszik a You arent lonely anymore is amúgy:d A Poppinsos kevésbé, de fogok még javítani rajta, mert nem árnyékoltam;D

Majd készítek még párat, azokat is felteszem és akkor mondhatjátok tovább mi jó és mi nem:)

2010. szept. 3. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!