A pokolban nincs tűz meg kínzó forróság?
Kedves utolsó válaszadó:De ha hiszel valamiféle istenben,akár a keresztény Istenünkben,akkor valláshoz csak tartozol,csak vallási felekezethez nem.(katolikus,református stb.)Mert ha Istenben hiszel,akkor keresztény vagy,de nem tartozol egyik felekezethez sem.Én megvagyok keresztelve reformátusnak,de sok mindenben nem értek egyet,igazából egyikkel sem,így hasonlóan érzek mint Te.De valláshoz tuti tartozunk:)Ezt csak azért írtam le,mert sokan azt gondolják ha nem értenek egyet gyülekezetükkel,de hisznek az Úrban,akkor ők nem tartoznak semmilyen valláshoz.
A pokolban én nem hiszek,úgy gondolom Isten mindenkinek megbocsát,Jézus megváltotta bűneinket.Ezért nem hiszem,hogy bárki odatartozna.De ez csak az én véleményem.
Aki ilyeneket beszél az hamar megtapasztalja milyen is az, de alkalma nem lesz megosztani velünk!
Majd fentről lenézünk!
A pokolnak több része is van. (bugyra ha a hétköznapi kifejezést használjuk)
Jézusról is írja a biblia, hogy a pokol legmélyebb és legsötétebb zugában töltött el 3 napot.
A pokolban nem a tűz és a forróság vagy a szenvedés a legrosszabb. Hanem az hogy nincs szeretet.
Ha volna szeretet nem lenne pokol mert akkor az ott lévő emberek segítenék egymást és enyhítenének egymás szenvedésén! De mivel a pokolban nincs jelen isten egyáltalán ezért szeretet sincs (Isten=szeretet)
Minden ember gyűlöli a másikat! Ez az igazi szenvedés nem a tűz! A földön is vannak hasonló dolgok, betegségek,férgek,fekélyes leprás megbetegedések, tűz, földrengés, fagy....de az emberek támogatják egymást és így elviselhetővé, áthidalhatóvá teszik az egészet.
Igen, van pokol
Magyarországnak hívják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!