Igaz, hogy azokat a nőket, akiknek abortuszuk volt, és nem térték meg haláluk előtt, a pokolban széttépik?
A válasz: igen! De viszont, ha megbánja, megtér, akkor üdvözül. Üdvözül az is, aki kinyír 30 embert, de megbánja, megtér, és Jézust követi.
Lehet nem elhinni, hogy Isten létezik. Szabad akarat van. Én pl nem hiszek a gravitációban. Leugrok a 10.-ről és meghalok. A gravitáció nem tud azzal mit kezdeni, hogy én nem hittem el az ő létezését. Pedig az iskolában informáltak róla, de én mégse hittem!
Nem, nincs igazad! Nekem nem bizonyította be senki, hogy a gravitáció létezik és soha nem is fogja. Persze ettől függetlenül tiszteletben tartom, hogy Te bedőlsz ilyen marhaságoknak...
Remélem érzed az iróniát..:P
Bárcsak megtapasztalnád a gravitáció nélküli létet akkor legalább megtérnél a kis istenedhez :D:D
Egyébként van gravitáció ez teszi lehetővé hogy ne szálj ki az űrbe pl ugyanis vonz a föld magja, de nem kell elhinned szállj csak ki az űrbe ha ennyi értelem szorúlt beléd...
Nagyon helyes ha nem hiszel a gravitációban. Pont ez a lényeg hogy nem hinni kell. Ne higgy el semmit csak azért mert az iskolában azt mondják, ők csak felhívják rá a figyelmedet. Próbálgasd a gravitációt, és be tudod magadnak bizonyítani hogy úgy működik ahogy mondják.
Bocs az offért.
Tudom most mindenki lepontoz, de sajnos legyen bárki is ha meg nem tér bűneiből, a pokolba kerül és kínoztatik örökkön örökké.
Ez rám is vonatkozik, meg rád is, de ha Isten segítséget kéred, és belé "kapaszkodsz" mikor szinte lehetetlen kitartani -meg fogod nyerni az élet koronáját. DE meg kell harcolni a hitnek szép harcát.
Ha nem bánják meg amit tettek akkor igen, ugyanis ezzel a saját gyermeküket gyilkoltatták meg, előre megfontolt szándékkal, visszautasítva azt a nagyon kicsi kis gyereket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!