Szerintetek ilyet lehet csinálni?
Lelkileg nagyon rosszul érzem magam, ráadásul volt egy álmom is egy rémesen hidegvérű gyilkosságról is, aminek részese voltam, ami +-ban nagyon megilyesztett.
A közelben vagy egy kis templom, és arra gondoltam, hogy holnap megpróbálok beszélni egy pappal, akár gyóntatópappal, akár azzal, aki ott van, és keresztény hitterjesztő. De nem tudom, hogy ilyet lehet-e csinálni, vagy mi ennek a menete. Gyónni se voltam még, nem is tudom, hogyan kell.... egyáltalán hogyan kéne/lehet beszélni egy pappal.
Főleg úgy, ha kifejezetten bűnös emberrel van dolguk. Azt sem akarom, hogy szüleimnek vagy másnak jelentsék a dolgot, azt se, hogy egy csúnya vita folytán elhajtsanak, amiért csak úgy benyitok a templomba hozzájuk.
Valaki tudna tanácsot adni?
<rohadtul félek>
"Esetleg valamilyen hegyi túra a jó barátokkal, vagy nem tudom mit szeretsz csinálni, lényeg az hogy feltétlenül meg kellene pihenned egy kicsit"
Nem agresszióból mondom (tényleg nem), nálam is, most is, van (a zaklatottság miatt), hogy nem figyelek rendesen arra, amit olvasok. Úgyhogy egy picit olvass vissza.
Leírtam, hogy nincs rá lehetőségem, nem is hagynak. Amint ilyenen rajtakapnak, bevetik a "nem tanulnod kéne inkább szöveget". Anyám pedagógus is, és tapasztalata van ebben másoknál is, hogyan tudja a pedagógia tudását gonosz töltetű szándékal felhasználni. Azt se hajlandóak elfogadni, hogyha ne fogom tudni megcsinálni a beadandót, meg se hallják már. Meg se fordul a fejükben, hogy nem vagyok rá képes, inkáb azzal jönnek, hogy melyik diáktársam tudna segíteni.
Holott szaktársaim közül senkit se ismerek igazán, főleg úgy, hogy olyan is legyen, akivel "túrázni mennék". Nincs ilyen ember már általános felső tagozat óta.
"Mivel Jézus a megtestesült Isten és elkergetted, ezért akkor mit is akarsz Istentől?"
Hogy vegye el a szabad akaratom. Teljeskörűen és nyílvánvalóan. Mindazt, amit ő nekem A "Szabad Akarat"-kén és ahhoz teremtett.
Nyugodtan felkereshetsz egy papot, ezért is vannak, hogy lelki krízishelyzetben próbáljanak segíteni. Meg fog hallgatni, ha van ideje, de ha épp nincs, hát biztos tud adni időpontot, mikor ráér, enélkül egy normális pap nem enged el, hiszen ez a dolga, a hivatása.
Bátorság, szorítok!
"Bátorság, szorítok!"
Köszönöm a szavaid! :D Én reménykedek, ha Isten magához szeretne még venni, ad alkalmat holnap erre.
"Hogy is van az a "szeresd önmagad" mondat?"
Ma erről beszélgettem apukámmal. Nem tudom még végülis, miben mennyire volt igaza, lehet, ebben kicsit igen.
Viszont szerintem akkor is túlértékelnek, amiből több negatívum származik, mint pozitívum. De lehet, ebben én is hibás vagyok, mert jobbnak akartam tűnni, és a már auto színjátékaim a szüleim is bevették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!